false
  1. Home
  2. Nieuwe producten

Nieuwe producten

Laat je verrassen!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, die je kunt kopen in de winkel en de webshop. O.a. op het gebied van gezondheid, beauty, baby en nog veel meer… Hieronder lees je alles over de nieuwste producten, bekijk ze snel! 

Wil je op de hoogte blijven van al onze acties, aanbiedingen en nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! 

Nieuwe Europrofit luier: Comfortabeler en betere fit

De Europrofit luiers zijn nu dunner en daarmee comfortabeler. Verder sluiten ze beter aan dankzij de vernieuwde elastische sluiting in de zijkanten. Ze zijn nu verkrijgbaar in een kleinere voordelige verpakking. Handig om eens te proberen. Wil je toch veel luiers, maak dan gebruik van de actie 2 pakken voor 11,50.

Probeer nu Europrofit luiers

Colgate Max White Expert Complete

Colgate Max White Expert Complete is Colgate's meest complete whitening tandpasta ooit! Deze tandpasta bevat een professioneel whitening ingrediënt wat diepliggende vlekken verwijdert en zorgt voor direct zichtbaar wittere tanden. Een unieke cooling technology zorgt voor een intens frisse beleving en geeft een uniek verzorgd gevoel voor de hele mond. De combinatie van whitening en ultieme verzorging voor je gebit, laat jou de hele dag stralen!
 

Probeer nu Colgate Max White Expert Complete

Kruidvat  Zwemluiers

De Kruidvat zwembroekjes zijn flexibeler door de allround stretch, hebben een verbeterde pasvorm en zijn comfortabeler dan ooit. Zo kan je kindje onbezorgd zwemmen en spelen. Nu is er ook een zwemluier voor de allerkleinste kindjes vanaf 3 kilo, handig voor babyzwemmen. Deze zwemluier kan je net als een gewone luier liggend aan doen, vanwege de hersluitbare stretch sluit strips. Keuze uit zwemluier Mini-Midi (3-8kg) en zwembroekjes Midi-Maxi (7-15 kg) en Maxi-Junior (12-20 kg). Tip: de maat op de verpakking sluit aan bij de gewone luier maten, waardoor het uitzoeken van de juiste maat erg gemakkelijk is!

Probeer nu de Kruidvat Zwemluiers

Simple sheet mask

Sheet Mask ON, World OFF! Nieuw: Simple Sheet Masks, verkrijgbaar in drie varianten.

Probeer nu Simple sheet masks

Manuka Health

Manuka Health staat garant voor de unieke kwaliteit van haar Manuka Honingen en is herkenbaar door het Manuka Health – Tree of Life logo en de rode MGO garantie aanduiding. Kruidvat heeft dit assortiment nu nieuw online verkrijgbaar.

Probeer nu Manuka Health Honing

L'Oréal Paris Men Expert Barber Club

Maak kennis met de nieuwe lijn baardverzorgingproducten van L'Oréal Men Expert; BarberClub. De producten zijn verrijkt met cederhout olie voor een aangename geur en optimale verzachting! De BarberClub lijn biedt een routine voor iedere baard; Reinig met de multi-functionele wash, verzorg met de moisturizer of olie en style met de styling cream van L’Oréal Men Expert BarberClub!
Probeer nu de producten van L'Oréal Paris Men Expert Barber Club uit!

  1. Home
  2. Nieuwe producten
Kruidvat logo
back to top