Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nieuwe producten

Nieuwe producten

Nieuw bij

Kruidvat

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten

Carbon Bright Charcoal Powder

Wil jij ook een stralend witte glimlach? Nieuw bij Kruidvat: Carbon Bright Charcoal Powder! Door gebruik te maken van dit tandpoeder met houtskool maak je je tanden een aantal tinten witter en ga je de dag door met een prachtig wit gebit.
 
Probeer nu Carbon Bright Charcoal Powder

The Mascara Revolution

The Mascara Revolution mascara heeft alles waar je om vraagt. Met deze mascara laat je je wimpers stralen! Het zandlopervormige borsteltje omhelst de wimper om een natuurlijke krul te creëren, terwijl de hoog gepigmenteerde formule verbazingwekkende volume en lengte toevoegt die niet klontert.
 
Probeer nu The Mascara Revolution

2 Kruidvat luiers

Kies het beste voor je kindje. Met de droog & vertrouwd én de droog & flexibel luiers hebben we voor alle kindjes een fijne luier. Welke Kruidvat luier kies jij?
 
Probeer nu Kruidvat jumbopakken droog & flexibel en droog & vertrouwd


Essence last & go!

In no time prachtige nagels waar iedereen van droomt! De formule van de Essence Shine Last & Go Nagellak houdt je nagels lang mooi en geeft ze een intense kleur en glans. De nagellak is vegan en droogt snel.
 
Probeer nu Essence nagellak shine last & go


L'Oréal Paris Rouge Signature

Definieer je lippen met een matte lippenstift. De L'Oréal Paris Rouge Signature zijn matte lip inks met intens kleurimpact en een ultradunne textuur. Met deze vloeibare lippenstift creëert elke vrouw haar eigen look met haar favoriete statement kleur om zo impact te maken. De lipstick is gekarakteriseerd door de ultra intensieve kleurpaletten en geeft een natuurlijk no make-up gevoel door de ultralichte textuur. De lippenstift zit vol levendig pigment waardoor deze lipstick de hele dag een statement is. De Rouge Signature formule bevat matterende bestandsdelen voor een zacht aanvoelende matte finish. De lichte lipstickbasis verzekert een comfortabel gevoel welke niet in je lipcollectie mag ontbreken.
 

Probeer nu L'Oréal Paris Rouge Signature

Gehwol Comfort: helpt bij ongemakken aan teen & voet

Wil je weer prettiger kunnen lopen? Op zoek naar producten die ongemakken aan teen of voet verlichten? Gehwol Comfort heeft een nieuwe serie producten die steun en hulp geven aan je tenen of voeten, zoals een knobbel aan je grote teen (ook wel een Halux Valgus genoemd), een pijnlijke voorvoet of kleine teen, een hamerteen of een eksteroog.
 
Probeer nu Gehwol Comfort