false
  1. Home
  2. Nieuwe producten

Nieuwe producten

Laat je verrassen!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, die je kunt kopen in de winkel en de webshop. O.a. op het gebied van gezondheid, beauty, baby en nog veel meer… Hieronder lees je alles over de nieuwste producten, bekijk ze snel! 

Wil je op de hoogte blijven van al onze acties, aanbiedingen en nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! 

Palmolive Handzeep + Lotion

Palmolive Handzeep +Lotion is een unieke, crème-achtige handzeep met lotion dat de handen omhult met een betoverende geur en ervoor zorgt dat de handen gehydrateerd achterblijven. Je hebt de keuze uit drie heerlijke varianten, namelijk: Orchidee & Kokosnoot melk, Shea & Cacao boter en/of Vanille & Zachte Katoen.

Bekijk de Palmolive Handzeep +Lotion snel!
 

Kruidvat Beauty & Zen thee

Beleef een harmonieus beautymoment met deze fruitige thee of juist een heerlijk Zen moment met een kruidige en smaakvolle zwarte Chai thee.

Bestel deze heerlijke thee snel!

Organicup menstruatiecup

De OrganiCup Menstruatiecup is een alternatief voor tampons of maandverband. Het is een klein bekertje met een steeltje dat is gemaakt van soepel en buigzaam materiaal dat je in je vagina inbrengt.

Je kunt de cup dag en nacht dragen, zonder te lekken. Een cup kan 3 keer meer opnemen dan tampons en maandverband, hierdoor hoef je hem pas te legen na gemiddeld 12 uur! Een cup van Organicup gaat jaren mee. Dus goed voor je portemonnee en onze planeet.

Deze menstruatiecup is geschikt voor vrouwen die nog niet vaginaal bevallen zijn.

Bekijk de organicups >>
.

Kruidvat Discreet incontinentiedoekjes

"De Kruidvat Discreet Protection Incontinentiedoekjes zorgen voor een zachte reiniging en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Ideaal voor een praktische en snelle verzorging, thuis en onderweg!

De incontinentiedoekjes zijn geschikt voor de verzorging en reiniging van de huid bij het wisselen van incontinentiematerialen, maar kunnen ook gebruikt worden voor de dagelijkse reiniging van het hele lichaam. De extra grote en zachte doekjes, met provitamine B5, helpen de huid de natuurlijke pH-waarde te behouden."

Probeer de Kruidvat Discreet incontinentiedoekjes >>
 .

Vevina Friction crème

Heb je last van een geschuurde huid op je bovenbenen, buik, borsten of onderarmen? Vevina is dan de oplossing! Deze crème legt een beschermlaag op je huid, waardoor er geen wrijving meer plaats vindt. De crème is waterresistent en zweet heeft dan ook geen invloed op de werking van Vevina.

Probeer nu de nieuwe Vevina Friction crème

Kruidvat Magnesium Kauw

Magnesium Kauw tabletten hebben een lekkere frambozensmaak en kunnen makkelijk, snel en zonder water worden ingenomen. Dat is super handig voor als je onderweg bent of moeite hebt met het slikken van tabletten.
Magnesium heeft tal van gezondheid bevorderende effecten:
• Goed bij vermoeidheid
• Goed voor je geheugen en concentratievermogen
• Ondersteunt je botten
• Helpt tanden sterk te houden
• Goed voor je spieren
• Goed voor je zenuwstelsel

Probeer nu Kruidvat Magnesium Kauw
  1. Home
  2. Nieuwe producten
Kruidvat logo
back to top