false
  1. Home
  2. Nieuwe producten

Nieuwe producten

Laat je verrassen!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, die je kunt kopen in de winkel en de webshop. O.a. op het gebied van gezondheid, beauty, baby en nog veel meer… Hieronder lees je alles over de nieuwste producten, bekijk ze snel! 

Wil je op de hoogte blijven van al onze acties, aanbiedingen en nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! 

Maybelline’s Tattoo Brow 1D Micro Pen

Met de Tattoo Brow 1D Micro Pen creëer je een microblading effect. Het was nog nooit zo makkelijk om je wenkbrauwen zo natuurlijk te definiëren! Met de speciale applicator teken je micro-dunne streepjes die lijken op haartjes. De formule blijft tot 24 uur zitten en is smudge-proof. Teken met de richting van je wenkbrauwen mee haartjes met de pen. Begin bij de binnenkant van je wenkbrauw en werk naar buiten toe.
 
Probeer nu Maybelline Tattoo Brow 1D Micro Pen

Sleepzz CBD

Sleepzz CBD 7 Mg Melatonine 5mg met CBD, melatonine en slaapmutsje in een Time Release-formule om lekker te slapen. De Time-Release formule zorgt ervoor dat de buitenste laag van het tablet snel wordt opgenomen. De kern van het tablet wordt gedurende de nacht geleidelijk afgegeven aan het lichaam.
 
Probeer nu Sleepzz CBD

A. Vogel Vitamine D3 tabletten

A. Vogel vitamine D3 is afkomstig uit korstmos en is verkrijgbaar in 10 mcg (onder meer voor vrouwen van 50+) en 25 mcg (voor alle 70+ers).
• Helpt bij het behoud van sterke botten en tanden, ter ondersteuning van de weerstand en om spieren en gewrichten sterk te houden
• 100% plantaardig en ecologisch
• Geschikt voor vegetariërs én veganisten
• Slechts één klein tabletje per dag

Probeer nu A. Vogel Vitamine D3 tabletten

Essence Wow! I Need a Miracle 01 Volumizing & Strengthening Mascara

De Essence Wow! I Need a Miracle 01 Volumizing & Strengthening Mascara heeft de vorm van een pinda. De mascara zorgt voor dikke, volle wimpers met een adembenemend volume.
Het speciale tintcomplex versterkt je wimpers en bedekt ze in één beweging met een prachtige kleur. 
 
Probeer nu de Essence Wow! I Need a Miracle 01 Volumizing & Strengthening Mascara

Finspiran

Dé ultieme bescherming tegen overmatige transpiratie. Finspiran biedt ultieme bescherming tegen transpiratie en onaangename geuren. Het voorkomt overmatig transpireren tot wel 5 dagen. Het kan gebruikt worden op oksels, handen en voeten. Het zorgt ervoor dat je onbezorgd en fris voor de dag kan komen.
Finspiran is dubbelactief: het werkt in op de zweetklieren én voorkomt dat transpiratie het huidoppervlak bereikt. Het is geschikt voor alle huidtypes en effectief bij 1 à 2 behandelingen per week en dus zeer zuinig in gebruik.

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater

De nieuwe variant Micellair Reinigingswater reinigt de huid, verwijdert gemakkelijk langhoudende make-up en is extra zacht voor de delicate huid en ogen. De zachte formule is zelfs geschikt voor dragers van contactlenzen.
  • Verrijkt met korenbloemwater dat de tere oogcontouren ontspant en kalmeert 
  • Dermatologisch gestest en geschikt voor ieder huidtype

  1. Home
  2. Nieuwe producten
Kruidvat logo
back to top