Klik hier voor gratis verzending!
  • Nieuwe producten

Nieuwe producten

Nieuw bij

Kruidvat

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten

Kruidvat K3 Knoei-Doei doekjes

De Kruidvat K3 knoei-doei doekjes hebben een milde fruitgeur en maken handjes en gezichtjes gemakkelijk schoon. Speciaal voor de kinderhuid. Handig voor thuis en onderweg. 0% alcohol, 100% zeepvrij, pH huidneutraal, met aloë vera.
 

Probeer nu Kruidvat K3 Knoei-Doei doekjes

Kruidvat Broomhexine drank

Bij vastzittende hoest, om het ophoesten van slijm in de luchtwegen te vergemakkelijken wanneer dat ophoesten door taai slijm wordt bemoeilijkt.
 
Probeer nu Kruidvat Broomhexine drank

Kruidvat Pure Micellair Water

Kruidvat Pure Micellair Water is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de jonge en onzuivere huid. De effectieve formule zuivert, reinigt en verwijdert make-up en helpt onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters voorkomen.
Het reinigingswater is mild en geschikt voor de gevoelige huid. Het micellair water met salicylzuur geeft een effectief gereinigd gezicht en een frisse uitstraling.
 
Probeer nu Kruidvat Pure Micellair Water

Andrélon Oil & Curl

Andrélon Oil & Curl is verrijkt met buriti-olie, bekend om haar voedende en herstellende werking. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor een intensieve voeding van krullend (kroes)haar.
De shampoo voorkomt pluis, maakt je haar veerkrachtig en zorgt ervoor dat je haar gehydrateerd wordt; de conditioner zorgt voor zacht, makkelijk doorkambaar haar. Het masker geeft een intensieve voeding en geeft het haar glans. Resultaat: zacht, soepel, pluisvrij en veerkrachtig haar dat intensief gevoed is.
Gebruik voor een optimaal resultaat de shampoo, conditioner en het haar masker van de Andrélon Oil & Curl lijn.


Probeer nu Andrélon Oil en Curl

Kruidvat Etherische olie

Ook wel essentiële olie, is een mooi en heerlijk geurend geschenk van moeder natuur. 
De etherische olie van Kruidvat wordt gewonnen uit plantenmateriaal en is daarmee 100% natuurlijk en geeft in bad of in de aromabrander een rijke en subtiele geur. 
Kruidvat heeft voor iedere neus iets lekkers zoals Rosemary of Mint. Naast de pure oliën heeft Kruidvat ook een 4-tal mix oliën: sauna, anti stress, relaxing en fresh energy. Ook dit zijn 100% natuurlijke oliën.
Een leuk en betaalbaar kerst cadeau. 
 
Probeer nu Kruidvat Etherische olie

Kruidvat Pro Dynamics Lean Protein Bar

Een proteïnereep met glucomannan, waardoor je een vol gevoel krijgt. Ideaal voor sporters die een gezonde en actieve leefstijl nastreven en daarbij ook caloriebewust zijn. Vegan friendly!

Probeer nu Kruidvat Pro Dynamics Lean Protein Bar