false
Nicotinell Cool Mint Kauwgom
12 stuks
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Stoppen met roken
  4. Nicotinell Cool Mint Kauwgom

Nicotinell Cool Mint Kauwgom

12 stuks

Productinformatie

Nicotinell Cool Mint Kauwgom onderdrukt de behoefte aan een sigaret en vermindert de kans op ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid of slapeloosheid.

Wanneer je wilt stoppen of minderen met roken, biedt de kauwgom van Nicotinell een juiste ondersteuning voor ieder moment. De suikervrije kauwgom geeft snel een hoeveelheid nicotine af, waardoor je op elk moment snel kunt ingrijpen.

EAN code: 8713177004857

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Suikervrije kauwgom die helpt bij het stoppen met roken (voor rokers van minder dan 20 sigaretten per dag). Gebruik niet meer dan 25 stuks per dag.

Niet te gebruiken bij

Gebruik Nicotinell Pleister, Zuigtablet of Kauwgom niet: als je niet rookt, af en toe rookt of jonger dan 18 jaar bent.

Actief bestanddeel

Het werkzame bestanddeel is nicotine.

Download de bijsluiter

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen.

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-5784382 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 21:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21:00 uur Woensdag
Woensdag voor 21:00 uur Donderdag
Donderdag voor 21:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel
(Geldt niet voor iPhones).
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Stoppen met roken
  4. Nicotinell Cool Mint Kauwgom
Kruidvat logo
back to top