background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Nicorette Classic Nicotinekauwgum 105 stuks 1284578 1284578 Nicorette /medias/prd-front-1284578-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTQ0MTR8aW1hZ2UvanBlZ3xoOTkvaGNkLzE1NDk4ODE2NDg3NDU0L3ByZC1mcm9udC0xMjg0NTc4LTFfNjAweDYwMHxjMzBmMTY1Y2UxZDYxNDg5MmQxZWI5NzA4NzY2N2RmZDRkYjVmYmIwZjdkMjE2YTEzNWE3NjcyNWRiYjU2NWM2 26.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Nicorette Classic Nicotinekauwgum

105 stuks

26
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product  Informatie 

Product Informatie

Nicorette Classic Nicotinekauwgum bestrijdt de drang naar nicotine en de ontwenningsverschijnselen die optreden wanneer je stopt met roken, en voorkomt op die manier dat rokers die gemotiveerd zijn om te stoppen terugvallen.

Nicorette Classic Nicotinekauwgum is geschikt voor rokers die maximaal 20 sigaretten per dag roken en die een flexibele benadering willen om de zin in roken te bedwingen, waar en wanneer het nodig is.

Hoe gebruik je Nicorette Classic Nicotinekauwgum?
• Kauw de kauwgom traag
• In de meeste gevallen zijn 8 tot 12 kauwgommen per dag voldoende, tot een maximum van 24 per dag. Het is niet aan te raden de behandeling langer dan 1 jaar voort te zetten.

Specificaties van Nicorette Classic Nicotinekauwgum
De kauwgom is geschikt voor zowel een directe rookstop als voor stapsgewijs stoppen met roken.

Medische informatie
Nicorette Classic Nicotinekauwgum moet bij voorkeur worden gebruikt in combinatie met een gedragsondersteunend programma. Lees voor gebruik de bijsluiter. Het werkzame bestanddeel is nicotine. Niet gebruiken wanneer je een ernstige hartaandoening hebt of recent een beroerte hebt gehad. Niet gebruiken indien je jonger bent dan 18 jaar of indien je nog nooit gerookt hebt. Niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg je arts voordat je het product gebruikt tijdens je zwangerschap.

RVG-UAD 9155

Toepassingsvorm
kauwgom

EAN code:3574661243597,8713332011126

Functionele Naam
Gum

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
NICO GUM CLASS 2MG 105 NL

Inhoud (Netto)
105 stuks

Registratie Nummer
09155

Afleverstatus
Product is beschikbaar in elke willekeurige winkel met of zonder gekwalificeerd personeel

Etiket  Informatie 

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Bij stoppen met roken.#Nicorette wordt gebruikt om de sterke behoefte aan nicotine die mensen kunnen krijgen bij het stoppen met roken, te bestrijden.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Buiten het zicht en het bereik van kinderen houden. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Dosering Direct stoppen U neemt één Nicorette kauwgom wanneer u de behoefte voelt om te roken. u mag maximaal 14 kauwgommen per dag gebruiken. Het risico om weer te gaan roken, is de eerste 3 tot 4 maanden het hoogst. Stop het gebruik van Nicorette dus niet te vlug tijdens deze kritische periode. Eerst minderen, dan stoppen Eerst minderen: Vervang zoveel mogelijk uw sigaret door een kauwgom. Dan stoppen: Als u er klaar voor bent, kunt u volledig stoppen met roken.

Gebruikersbeperkingen

Niet gebruiken na: zie verpakking. Nicorette 2 mg mag niet worden gebruikt wanneer u: - overgevoelig bent voor nicotine of voor één van de hulpstoffen; - een ernstige hartaandoening heeft (een recent hartinfarct; hartritmestoornissen; beklemmend, pijnlijk gevoel op de borst (angina pectoris); of een zogenaamde Prinzmetal angina); - recent een hersenbloeding (beroerte) heeft gehad; - een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft.

Samenstelling

Samenstelling:Het werkzaam bestanddeel is nicotine. Elke kauwgom bevat nicotineresinaat, overeenkomend met 2 mg nicotine.

Toedieningsvorm

kauwgom

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruik
Eerst minderen: Vervang zoveel mogelijk uw sigaret door een kauwgom.
Dan stoppen: Als u er klaar voor bent, kunt u volledig stoppen met roken.
BELANGRIJK: De kauwgom moet gekauwd worden op een bijzondere manier om effect te hebben. Volg daarom de gebruiksinstructies hieronder vermeld (± 30 minuten per kauwgom): Langzaam en met tussenpozen kauwen. De specifieke smaak treedt op. "Parkeer" de kauwgom achter de kies. Begin opnieuw te kauwen als de smaak afneemt. Eerst minderen: Vervang zoveel mogelijk uw sigaret door een kauwgom. Dan stoppen: Als u er klaar voor bent, kunt u volledig stoppen met roken. Oromucosaal gebruik.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25°C.

Contactinformatie

Contactnaam

Johnson & Johnson Consumer B.V.

Communicatieadres

Computerweg 14, 3821 AB Amersfoort

Contact type

Consumentenservice

Bestel  Bezorginformatie 

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Medische  Informatie 

Medische Informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen verkopen we niet aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Te gebruiken bij

Hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Dosering
1 kauwgom, naar behoefte

Maximale dosering
14 kauwgoms

Leeftijd
vanaf 18 jaar

Gebruiksadvies
niet innemen i.c.m. zure dranken langzaam en met tussenpozes kauwen tot sterke smaak, parkeer achter kies, herhaal zodra specifieke smaak is verdwenen, na ong. 30 minuten smaak verdwenen

Contra-indicatie
Ernstige hartaandoening, recente hersenbloeding, ontsteking mond, keel of slokdarm.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Hart of vaatklachten, allergische reacties, lever- of nieraandoening, diabetes, overactieve schildklier, tumor bijniermerg, maagzweer, slokdarmontsteking. Intolerantie bepaalde suikers. Niet i.c.m. bepaalde andere geneesmiddelen.Niet langer dan 6 maanden gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar of zonder overleg met arts bij ontstekingen in mond, keel of slokdarm. Maximaal 6 maanden gebruiken zonder overleg met arts. Geen koffie, vruchtensap of frisdrank drinken gedurende 15 minuten voor en tijdens gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Raadpleeg uw huisarts bij

Bij gebruik van medicijnen als theofylline, antidepressiva, antipsychotica, bètablokkers, medicijnen tegen hartritmestoornissen of tegen kanker. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Bij (ernstig) astma of COPD, hartaandoeningen en/of diabetes. Bij eerdere stoppogingen zonder resultaat.

Download de bijsluiter

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen.

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 000 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.