false

Kom jij ook?

Bezoek de Kruidvat stand op de Negenmaandenbeurs

Van 22 t/m 26 februari 2017 kun je Kruidvat weer bezoeken op de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. Op onze stand in hal 8 is van alles te zien en te beleven, krijg je mega scherpe aanbiedingen en zijn er vele prijzen te winnen.

Gratis avondkaarten voor jou!

Met een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart ontvang je van ons 2 gratis avondkaarten voor de Negenmaandenbeurs. Hiermee kun je gratis naar binnen op donderdag 23 of vrijdag 24 februari tussen 17:00 en 22:00 uur. Wees er snel bij, want op=op.
 

Bestel gratis kaarten

Kans op 1 jaar gratis Kruidvat luiers

Kom je naar de Kruidvat stand op de Negenmaandenbeurs en heb je een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart? Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvat luiers en vele andere prijzen! Bekijk de voorwaarden »


Gratis foto's afdrukken

Op de Kruidvat stand kun je 5 gratis foto’s direct afdrukken op een van de Kruidvat Foto kiosken, heel eenvoudig via je mobiele telefoon of USB stick.Je kindje verschonen

Ook aan je kleintje is gedacht! Je kunt je kindje in alle rust verschonen in de Kruidvat verschoningsruimtes in hal 8 + 11. En natuurlijk krijg je daar van ons een gratis Kruidvat luier! 


Gratis Baby & Mama tas

Verwacht je een kindje? Wij trakteren je op leuke en handige producten die heel goed van pas komen voor je babyuitzet. Vraag met Jouw extravoordeelkaart de Baby & Mama tas aan. Deze tas krijg je gratis en is gevuld met de volgende producten die jij van ons cadeau krijgt: Kruidvat Newborn luiers maat 1 (20 stuks), Kruidvat lotiondoekjes en Kruidvat baby wasgel 2 in 1.
 
Zorg dat Jouw extravoordeelkaart geregistreerd is en vraag de Baby & Mama tas aan!

Vraag de gratis tas aan

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top