false
  1. Home
  2. Kom jij ook?

Kom jij ook?

Bezoek de Kruidvat stand op de Negenmaandenbeurs

Van 22 t/m 26 februari 2017 kun je Kruidvat weer bezoeken op de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. Op onze stand in hal 8 is van alles te zien en te beleven, krijg je mega scherpe aanbiedingen en zijn er vele prijzen te winnen.

Jim Bakkum opent Negenmaandenbeurs 2017 met swingende vader-baby dans

Woensdagochtend 22 februari verrasten zo’n 20 vaders de eerste bezoekers van de Negenmaandenbeurs met een swingende vader-baby dans. Onder leiding van musicalster Jim Bakkum lieten de papa’s met hun kind in een draagzak hun beste moves zien. Jim, zelf papa van zoon Lux en dochter Posy, opende zo al dansend met de papa’s de Negenmaandenbeurs. Bekijk de feestelijke opening hier...  
 

Kans op 1 jaar gratis Kruidvat luiers

Kom je naar de Kruidvat stand op de Negenmaandenbeurs en heb je een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart? Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvat luiers en vele andere prijzen! Bekijk de voorwaarden »


Gratis foto's afdrukken

Op de Kruidvat stand kun je 5 gratis foto’s direct afdrukken op een van de Kruidvat Foto kiosken, heel eenvoudig via je mobiele telefoon of USB stick.Je kindje verschonen

Ook aan je kleintje is gedacht! Je kunt je kindje in alle rust verschonen in de Kruidvat verschoningsruimtes in hal 8 + 11. En natuurlijk krijg je daar van ons een gratis Kruidvat luier! 


Gratis Baby & Mama tas

Verwacht je een kindje? Wij trakteren je op leuke en handige producten die heel goed van pas komen voor je babyuitzet. Vraag met Jouw extravoordeelkaart de Baby & Mama tas aan. Deze tas krijg je gratis en is gevuld met de volgende producten die jij van ons cadeau krijgt: Kruidvat Newborn luiers maat 1 (20 stuks), Kruidvat lotiondoekjes en Kruidvat baby wasgel 2 in 1.
 
Zorg dat Jouw extravoordeelkaart geregistreerd is en vraag de Baby & Mama tas aan!

Vraag de gratis tas aan
  1. Home
  2. Kom jij ook?
Kruidvat logo
back to top