false
  1. Home
  2. Jij komt toch ook?

Jij komt toch ook?

Kom jij ook naar de Negenmaandenbeurs?

Van 21 t/m 25 februari 2018 is het zover: de Negenmaandenbeurs. The place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Kom jij ook?
 
We zijn er best trots op dat wij hoofdsponsor zijn van de Negenmaandenbeurs. Kruidvat heeft namelijk alles voor jouw baby en kindje. Van luiers en babydoekjes tot flesvoeding en kleertjes, bij Kruidvat vind je het allemaal. Naast de vele A-merken zoals Pampers, Zwitsal en Olvarit heeft Kruidvat ook een groot en super populair eigenmerkassortiment. Zo draagt maar liefst 1 op de 3 kindjes een Kruidvat luier.
 
Nu alvast meer weten over de zwangerschap en baby’s? Check onze BLOG ».  Je vindt er heel veel over Baby & Kind, leuke weetjes, tips van experts en productreviews. 
 

Bekijk hier hoe Kim Kötter de Negenmaandenbeurs 2018 kleurrijk opende:

Klik hier voor meer informatie over de negenmaandenbeurs.

Kans op 1 jaar gratis Kruidvat luiers

Kom je naar de Kruidvat stand op de Negenmaandenbeurs en heb je een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart? Dan maak je iedere dag kans op 1 jaar gratis Kruidvat luiers en vele andere prijzen! Bekijk de voorwaarden »


Check onze BLOG

Wil je nu alvast meer weten over zwangerschap en baby's? Check dan ook onze BLOG ». Je vindt er heel veel over Baby & Kind, leuke weetjes, tips van experts en productreviews.

Kruidvat Luiers aanbieding

Je profiteert bij Kruidvat altijd van topaanbiedingen! Onze Kruidvat Jumbopakken luiers zijn namelijk altijd 2 voor 25 euro! Inslaan maar!


 
  1. Home
  2. Jij komt toch ook?
Kruidvat logo
back to top