background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Onze Maatschappij

Onze  Maatschappij 

Met zoveel winkels spelen we een belangrijke rol in dorpen, steden en in de levens van heel veel mensen. Die rol willen we positief invullen. We doneren continu aan verschillende goede doelen, zoals het Huidfonds. We zijn partners met KWF Kankerbestrijding in Nederland en de Stichting Tegen Kanker in België.   

Onze klanten helpen ons daarbij enorm: zij kunnen hun spaarpunten doneren aan organisaties als Het Rode Kruis, KiKa, KWF, Operation Smile en Stichting No Wildlife Crime. En dat doen ze massaal. Alleen al in 2020 doneerden we namens hen 51.691 euro; de waarde van maar liefst 10.246.400 spaarpunten via de Jouw voordeelkaart van Kruidvat! 

 

Inzetten voor de gemeenschap 


In 2020 zetten onze collega’s zich in voor meerdere doelen. Als organisatie steunden we al lokale voedselbanken en zij zetten zich daar in 2020 ook extra voor in.  


In 2020 zetten we een tandje bij 


Corona zorgde voor problemen en uitdagingen, maar bracht vaak ook het beste in mensen naar boven. Ook bij onze medewerkers. Hieronder een overzicht van de extra inspanningen: 

  • We doneerden babyspullen aan kinderhospices 

  • We gaven speelgoed, knutselspullen en kinderkleding aan verschillende instellingen en ziekenhuizen. 

  • Ziekenhuispersoneel liep vaak en lang met mondmaskers op. Dat gaf irritatie. Bovendien leed hun huid onder het vele wassen en het gebruik van desinfecterende gel. Wij doneerden vele duizenden tubes gezichtscrème aan ziekenhuizen.  

  • De voedselbanken hadden het veel drukker omdat veel mensen hun baan en dus hun inkomen verloren. Wij doneerden daarom 14 pallets zeepblokken, monsterverkoop-artikelen en 900 overgebleven “Welkom Thuis” pakketten. Zo’n pakket bevat zo’n 30 artikelen als doucheproducten, koffie en koek. 

De Kruidvat Luiertaart 


Moeder en vader worden tijdens Corona was minder leuk dan in normale tijden. Je wilde je kindje natuurlijk graag aan iedereen laten zien, maar niemand mocht dichtbij komen. Wij bedachten een actie waarbij we langsgingen met een grote taart, gemaakt van luiers. Vrienden en familie konden de kersverse ouders online opgeven. Voor de winnaars spraken zij videoboodschappen in, die wij vervolgens bij het jonge gezin voor de deur afspeelden. Op een groot TV-scherm. Zo brachten we hopelijk toch nog wat feestvreugde.