Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Tips voor een goede mondverzorging

Tips voor een goede mondverzorging

Poets met een zachte tandenborstel

Gevoelige tanden kunnen ontstaan door te hard of niet goed te poetsen waardoor tandhalzen bloot komen te liggen. Hierdoor kan koud of warm eten direct in aanraking komen met de zenuw van je tand. Dit geeft een vervelende prikkel. Om te voorkomen dat je tandhalzen (verder) bloot komen te liggen is het belangrijk om met een zachte tandenborstel te poetsen.

De borstelharen van de SENSODYNE® tandenborstel zijn zacht en afgerond om beschadiging van het tandvlees te helpen voorkomen. Door de kleine borstelkop met optimale hanteerbaarheid krijg je zelfs de meest lastige plekjes schoon.

De Proglasur® tandenborstel met een buigbaar kussentje van gel en zachte microharen zorgt voor effectieve, zachte reiniging en is geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor tanderosie.

Vervang elke drie maanden je tandenborstel

Tandenborstels zijn als vaatdoekjes; na verloop van tijd zitten er enorm veel bacteriën op. Dit is niet bevorderlijk voor een goede mondhygiëne. Tandartsen adviseren daarom om je tandenborstel elke 3 maanden te vervangen.

Complete mondverzorging

Hoe goed je ook poetst, er blijven altijd bacteriën en restjes achter in je mond. Tandplak en een slechte adem kunnen hier het gevolg van zijn. Mondwater helpt als aanvulling op het tweemaal daags tandenpoetsen om tandplak te bestrijden, je tanden te versterken en het bereikt plaatsen waar je tandenborstel niet komt. Spoel na elke poetsbeurt met mondwater voor een schoon en fris gevoel.