false
  1. Home
  2. Voordelig internetten

Voordelig internetten

Voordelige internetbundels

Kruidvat Mobiel biedt mobiel internet aan via GPRS en UMTS van KPN met een downloadsnelheid van 16 Mb/s. Kruidvat heeft voor iedereen de gewenste internetbundel zodat je nooit teveel hoeft te betalen als je wilt internetten. Je ontvangt automatisch een sms als de houdbaarheid of het tegoed van je bundel is verstreken. Alle databundels zijn zowel in Nederland als in de gehele EU te gebruiken. Ze zijn 1 maand geldig en worden na activatie van je beltegoed afgeschreven. Als je niet voldoende beltegoed hebt, ontvang je hierover een bericht. Je kunt dan eerst je beltegoed opwaarderenKoop je liever je bundels online ga dan naar de opwaardeer pagina
 
Als je de databundels online hebt besteld kun je je bundeltegoed met de volgende codes checken:
250MB met *137*001#
500MB met *140*001#
1GB met *139*001#

Ook kun je je beltegoed en je bundels tegelijk opvragen door een sms met het woord Saldo te versturen naar 1266 ( gratis)

Hoe bestel ik een internetbundel?

Vanuit je beltegoed door *het nummer van de bundel# en dan de beltoets in te toetsen of via de website https://mobiel.kruidvat.nl/opwaarderen.

Welk tarief betaal ik als mijn internetbundel op is?

Is je bundeltegoed op of is de houdbaarheid van de bundel verstreken? De MB's worden dan via je beltegoedbundel afgeschreven.

Hoe vaak kan ik een internetbundel aanschaffen?

Je kunt onze bundels ongelimiteerd aanschaffen. Als je maar voldoende beltegoed op je kaart hebt staan.

Veilig en betrouwbaar internetten via Kruidvat mobiel.

Als klant van Kruidvat mobiel maak je gebruik van het mobiele netwerk van KPN. Mobiel internet wordt steeds belangrijker. Daarom beschermt KPN jou en het netwerk met beveiligingsmaatregelen, en waarborgt het de dienstverlening door capaciteit (beschermende) maat¬regelen. Sinds 1 januari 2013 is in de Telecommunicatiewet het onderwerp Netneutraliteit opgenomen. Lees hier meer.

Welke snelheid heeft het mobiele internet van Kruidvat.

Kruidvat Mobiel biedt mobiel internet aan via GPRS en UMTS van KPN met een downloadsnelheid van 16 Mb/s en 2Mb/s upload.
  1. Home
  2. Voordelig internetten
Kruidvat logo
back to top