background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Voordelig internetten

Voordelig  internetten 

Voordelige internetbundels


Kruidvat Mobiel biedt mobiel internet aan via GPRS en UMTS van KPN met een downloadsnelheid van 16 Mb/s. Kruidvat heeft voor iedereen de gewenste internetbundel zodat je nooit teveel hoeft te betalen als je wilt internetten. Je ontvangt automatisch een sms als de houdbaarheid of het tegoed van je bundel is verstreken. Alle databundels zijn zowel in Nederland als in de gehele EU te gebruiken. Ze zijn 1 maand geldig en worden na activatie van je beltegoed afgeschreven. Als je niet voldoende beltegoed hebt, ontvang je hierover een bericht. Je kunt dan eerst je beltegoed opwaarderen. Koop je liever je bundels online ga dan naar de opwaardeer pagina.

Hoe bestel ik een internetbundel?

Vanuit je beltegoed door *het nummer van de bundel# en dan de beltoets in te toetsen of via de website https://mobiel.kruidvat.nl/opwaarderen.


Welk tarief betaal ik als mijn internetbundel op is?

Is je bundeltegoed op of is de houdbaarheid van de bundel verstreken? De MB's worden dan via je beltegoedbundel afgeschreven.


Hoe vaak kan ik een internetbundel aanschaffen?

Je kunt onze bundels ongelimiteerd aanschaffen. Als je maar voldoende beltegoed op je kaart hebt staan.


Veilig en betrouwbaar internetten via Kruidvat mobiel

Als klant van Kruidvat mobiel maak je gebruik van het mobiele netwerk van KPN. Mobiel internet wordt steeds belangrijker. Daarom beschermt KPN jou en het netwerk met beveiligingsmaatregelen, en waarborgt het de dienstverlening door capaciteit (beschermende) maat¬regelen. Sinds 1 januari 2013 is in de Telecommunicatiewet het onderwerp Netneutraliteit opgenomen. Lees hier meer.


Welke snelheid heeft het mobiele internet van Kruidvat.

Kruidvat Mobiel biedt mobiel internet aan via GPRS en UMTS van KPN met een downloadsnelheid van 16 Mb/s en 2Mb/s upload.


Hoe zorg ik dat ik niet teveel/geen data verbruik?

Een mobiele telefoon gebruikt data zodra je hem aanzet.( updates, binnenhalen berichten). Om het verbruik zo laag mogelijk te houden kun je het volgende doen:

  • Gebruik wifi of Wifihotspots.
  • Zet automatische synchronisatie van apps en downloaden van data op de achtergrond uit. (Kies voor handmatig)
  • Zet mobiele data uit via de instellingen als je helemaal geen data wilt gebruiken.
  • Zet dataroaming uit in het buitenland.
  • Gebruik Streaming video (YouTube, Netflix) en streaming audio (Spotify, internetradio) alleen als je een wifi verbinding hebt.

Hoe vraag ik het saldo op van mijn bundel?
Door Saldo te sms’en naar 1266( gratis) dan krijg je meteen je bundel en je beltegoed te zien per sms.
Je kunt ook de Kruidvat bellen app downloaden en daar je beltegoed inzien En als derde mogelijkheid kun je de *code van de bundel*001# intoetsen.