Klik hier voor gratis verzending!
  • Voordelig internetten

Voordelig internetten

Kruidvat-mobiel-header.png

Voordelige internetbundels


Kruidvat Mobiel biedt mobiel internet aan via GPRS en UMTS van KPN met een downloadsnelheid van 16 Mb/s. Kruidvat heeft voor iedereen de gewenste internetbundel zodat je nooit teveel hoeft te betalen als je wilt internetten. Je ontvangt automatisch een sms als de houdbaarheid of het tegoed van je bundel is verstreken. Alle databundels zijn zowel in Nederland als in de gehele EU te gebruiken. Ze zijn 1 maand geldig en worden na activatie van je beltegoed afgeschreven. Als je niet voldoende beltegoed hebt, ontvang je hierover een bericht. Je kunt dan eerst je beltegoed opwaarderen. Koop je liever je bundels online ga dan naar de opwaardeer pagina.

 

Hoe bestel ik een internetbundel?

Vanuit je beltegoed door *het nummer van de bundel# en dan de beltoets in te toetsen of via de website https://mobiel.kruidvat.nl/opwaarderen.


Welk tarief betaal ik als mijn internetbundel op is?

Is je bundeltegoed op of is de houdbaarheid van de bundel verstreken? De MB's worden dan via je beltegoedbundel afgeschreven.


Hoe vaak kan ik een internetbundel aanschaffen?

Je kunt onze bundels ongelimiteerd aanschaffen. Als je maar voldoende beltegoed op je kaart hebt staan.


Veilig en betrouwbaar internetten via Kruidvat mobiel

Als klant van Kruidvat mobiel maak je gebruik van het mobiele netwerk van KPN. Mobiel internet wordt steeds belangrijker. Daarom beschermt KPN jou en het netwerk met beveiligingsmaatregelen, en waarborgt het de dienstverlening door capaciteit (beschermende) maat¬regelen. Sinds 1 januari 2013 is in de Telecommunicatiewet het onderwerp Netneutraliteit opgenomen. Lees hier meer.


Welke snelheid heeft het mobiele internet van Kruidvat.

Kruidvat Mobiel biedt mobiel internet aan via GPRS en UMTS van KPN met een downloadsnelheid van 16 Mb/s en 2Mb/s upload.