Nieuw! Max Factor Excess Volume

Creëer lengte én volume met maar één mascara: de Max Factor Excess Volume

Hoeveel mascara’s zitten er in de gemiddelde toilettas van een vrouw? Uit ervaring weet Max Factor dat vrouwen meerdere mascara’s combineren om het gewenste effect, van zowel volume als lengte te krijgen. Door de combinatie van een base coat en top coat zorgt de Max Factor Excess Volume mascara voor een dramatische oogopslag. Een ‘mascara-cocktail’ behoort vanaf nu tot het verleden. Ruimte in je toilettas!

Hoe werkt het? De Max Factor Excess Volume mascara bestaat uit twee stappen om je wimpers maximale impact te geven.
  • Base coat - Extreme volume: De volumineuze formule bevat onder andere wax, zwart pigment en een volle micro textuur, en is de basis van een kwalitatieve base coat. De formule in combinatie met de grote borstel verzekert je van extreem volume.
  • Top coat – Intense lak finish: De pikzwarte lak finish is dunner dan de base coat, waardoor het de wimpers gemakkelijk de juiste dekking geeft. De formule, welke op gel is gebaseerd, verdikt en sealed de wimpers waardoor deze nog voller en direct glad worden, voor een look die blijft.

Maak kans op een jaar gratis Max Factor mascara!

Hoe doe je mee:
  1. Koop deze week de Max Factor Excess Volume mascara voor maar € 9.99 (dat is 50% korting!)  
  2. Vul vervolgens hieronder je adresgegevens in en beantwoord de volgende prijsvraag:
     “Hoe luidt de slogan van Max Factor?”
  3. Uit alle juiste inzendingen zullen 3 winnaars beloond worden met een jaar lang Max Factor Excess Volume mascara’s... wie wil dat nou niet?!

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Jouw extra voordeel op Kruidvat.nl

Profiteer nu van extra voordeel op Kruidvat.nl met Jouw extravoordeelkaart! Ontvang elke dag een persoonlijke aanbieding en spaar bij je aankopen punten voor leuke en handige kado's.

Bij elke euro die je online besteedt, spaar je punten!

Meer informatie