false

Oogmake-up

Oogmake-up

Maak van je ogen echte blikvangers! Gebruik jouw favoriete mascara, oogpotlood of –liner, oogschaduw en wenkbrauwproduct voor prachtige oogmake-up. Ga jij vandaag voor cat eyes, smokey eyes, glamour eyes of een mooie natural look?

Ga direct naar:

 

 

 

 

Nepwimpers

Volle, mooie, perfect gescheiden en pikzwarte wimpers? Dat willen we natuurlijk allemaal! Nepwimpers zijn er in alle vormen, soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld kant-en-klare wimpers die je in 1 keer op je wimperrand plakt, maar er zijn ook losse wimperstukjes die je aanbrengt tussen je eigen wimpers.

Welke nepwimpers passen bij jou?

Voordat je een paar nepwimpers uitkiest, is het slim om na te gaan voor welke gelegenheid of bij welke look je nepwimpers gaat gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld extra volle nepwimpers voor bij je feestlook, smokey eyes nepwimpers voor bij je smokey eyes en natural nepwimpers voor bij je dagelijkse look. 

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top