false
  1. Home
  2. Maak kans op een SMEG wasmachine bij aankoop van Lovables

Maak kans op een SMEG wasmachine bij aankoop van Lovables

headerquiz-2018-24-lovables-002.jpg

Wil jij een SMEG wasmachine t.w.v. 1399 euro winnen?

Bij aankoop van 1 Lovables product in de winkel of online maak je kans op 1 van de 5 retro SMEG wasmachines t.w.v. 1399 euro!
 
Lovables: de ultieme verzorging voor jouw wasgoed!
Lovables is een nieuw wasverzorgingsmerk, dat een uniek gevoel van rijke verzorging geeft aan je kleding. Het is ontworpen om de schoonheid van je kleding te behouden en te verbeteren, zodat je je de hele dag mooi kan blijven voelen. De complete wasverzorgingsbehandeling bestaat uit drie stappen. 1. Was-Shampoos: verzorgende wasmiddelen met micro-oliën, 2. Perfume & Care Conditioners: unieke wasverzachters met verfijnde parfums, 3. Treatment: speciale behandelingen tegen vlekken en pluizen. Probeer nu Lovables bij Kruidvat en maak kans op één van de 5 retro SMEG wasmachines ter waarde van 1399 euro!
 
 

Jouw actiecode

Koop je jouw Lovables producten in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw Lovables producten online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.
 

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en wie weet win jij 1 van de 5 SMEG wasmachines t.w.v. 1399 euro! 
De actie loopt van 11 juni t/m 24 juni 2018. Je kunt jouw activatiecode t/m 1 juli 2018 hieronder invullen. Met de winnaars wordt voor 22 juli 2018 contact opgenomen.   
 
 
  1. Home
  2. Maak kans op een SMEG wasmachine bij aankoop van Lovables
Kruidvat logo
back to top