Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Normaal / Dof haar

Normaal / Dof haar

Luminize je haar, Luminize je Leven
Geef extra shine aan je leven! Dat kan met de nieuwe Nutri-Gloss Luminizer. Deze innovatieve range is geïnspireerd op professionele glanstechnieken en zorgt ervoor dat je haar een superieure hoogglans krijgt. De formules van deze lijn bevatten de revolutionaire Glycogel. Dit zorgt ervoor dat je haarvezel wordt ontdaan van allerlei onzuiverheden, waardoor je direct een schitterende glans krijgt. Verder hydrateert de range het haar en omhult het de haarvezel met glans, zonder te verzwaren. Zo krijg je zacht, soepel haar met een oogverblindende glans tot 48 uur.*
* Instrumentele test na gebruik van shampoo en crèmespoeling.
 
High Gloss Spray
Gebruik naast de shampoo en crèmespoeling nu ook de vernevelende Gloss Spray. Deze heeft een ultralichte formule, wordt direct opgenomen in het haar en zorgt voor een hoogglans finish. De spray creëert een glans top coat om de haarvezel en zorgt daarnaast voor een heerlijke geur. Voor perfect zacht en glanzend haar, dat het licht mooi vangt en weerkaatst.
 
Do it yourself
Je kunt de spray op meerdere manieren gebruiken: gebruik de spray voor het borstelen ter bescherming van de haarvezel en om glans te stimuleren of gebruik het als finishing touch en ervaar een intense glans, zonder dat het haar vet wordt of verzwaard. Spray op 20 cm afstand op droog of handdoekdroog haar.