Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Houd je kapsel natuurlijk in model

Houd je kapsel natuurlijk in model

Elnett was de eerste haarspray in de jaren ´60 met een revolutionaire micro-verstuiving, waardoor de haarspray perfect over het haar verdeeld wordt. Sindsdien is Elnett als iconisch merk uitgegroeid tot dé haarspray die achter de schermen bij catwalks gebruikt wordt door de beste stylisten. Elnett houdt je kapsel volkomen in model, beschermt het haar tegen vochtigheid en laat zich gemakkelijk door borstelen verwijderen. Zo zorg je ervoor dat iedere look de hele dag perfect blijft zitten.
 
Elnett geeft het haar een legendarische fixatie en een satijnzacht gevoel, waardoor het haar de hele dag volkomen natuurlijk in model blijft. Bovendien laat de haarspray zich gemakkelijk door te borstelen verwijderen. 
 
Elnett is er voor iedere gelegenheid
 
Of je nu wilt dat je haar perfect in model blijft zitten op een regenachtige dag, voor het huwelijk van je dochter, of tijdens een avondje theater met vriendinnen; Elnett zorgt er ten alle tijden voor dat je je geen zorgen hoeft te maken over je kapsel.  Zo straal jij  iedere dag met je haar en wordt iedere speciale gelegenheid een succes doordat je haar perfect in model blijft zitten. 
 
Ontdek hieronder welke Elnett het beste bij je past.