background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Lomina COVID-19 Antilichaam Testkit 2 stuks 5488281 5488281 Lomina /medias/prd-front-5488281-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTA3MTMyfGltYWdlL2pwZWd8aDNhL2g5ZS8xMDkyNjgwNjI2OTk4Mi9wcmQtZnJvbnQtNTQ4ODI4MS0xXzYwMHg2MDB8ZmUwOTA5ZjQyMjY4ZjU3ZmRhMmNlNjViMDgwOGRiMjE3ZGVmNjY5NGY0YmI4ZDEyMzZmN2ZiNWY2MDA1NDlhOQ 8.0 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Lomina COVID-19 Antilichaam Testkit

2 stuks

8
.
00

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

De Lomina COVID-19 Antilichaam Testkit is een IVD-test voor het zelftesten van IgG- en IgM-antilichamen in het bloed. Hiermee kun je een actieve of doorgemaakte COVID-19-infectie veroorzaakt door het SARS-CoV-2-virus aantonen.

De zelftest is niet geschikt als een primair hulpmiddel voor het vroegtijdig detecteren van COVID-19. Hiervoor zijn PCR-methoden, antigeenassays en dergelijke noodzakelijk.

Dit medische product is een secundair hulpmiddel voor het detecteren van de aanwezigheid van antilichamen van een COVID-19-infectie.

Wat krijg je bij de Lomina COVID-19 Antilichaam Testkit?
• Teststrip in plastic casette
• 2 plastic druppelaars
• Flacon met reagens (buffer)
• Lancet voor bloedafname
• Desinfecterende pad
• Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruik je de Lomina COVID-19 Antilichaam Testkit?
Open het doosje, haal de primaire verpakking eruit en laat deze opwarmen of afkoelen tot kamertemperatuur (24°C). Lees eerst de volledige gebruiksaanwijzing en gebruik de kit direct na het openen van de primaire verpakking en binnen maximaal 60 minuten nadat je de aluminium primaire verpakking hebt geopend.

1. Reinig de plek voor de bloedafname met een desinfecterende pad en laat aan de lucht drogen.
2. Verwijder de lancetdop en druk op het smallere uiteinde van het lancet op de gedesinfecteerde plek voor het vrijmaken van de naald.
3. Druk op de injectieplek, verzamel dan 2 à 3 microdruppels met behulp van de plastic druppelaar en breng ze over naar de flacon.
4. Door het indrukken van de druppelaar breng je het bloed over naar de flacon met het reagens. Vul de flacon met 2 tot 3 druppels. Sluit de flacon goed met de dop.
5. Controleer of de flacon juist is afgesloten en meng het mengsel goed door ongeveer 30 seconden te schudden.
6. Gebruik een schone druppelaar en breng het mengsel erin. Gebruik 2 à 3 druppels.
7. Gebruik een stopwatch en breng het mengsel over naar het kleine gat op de teststrip. Begin met het opnemen van de tijd en lees het testresultaat af na 3 minuten.
8. Droog eventueel overvloedig bloed en desinfecteer de plek opnieuw. Pak de restmaterialen van de test in en voer deze op de voorgeschreven manier af.

Het resultaat:
Als de QCC (kwaliteitscontrole – C) controlelijn zichtbaar is en de M- en G-lijnen niet, dan is het monster negatief omdat er geen antilichamen zijn gedetecteerd.

Als de controle C-lijn samen met de M-lijn verschijnt, is er een IgM-antilichaam gedetecteerd en is het monster positief.
Als de controle C-lijn samen met de G-lijn verschijnt, is er een IgG-antilichaam gedetecteerd en is het monster positief.
Als de controle C-lijn samen met de C- en M-lijnen verschijnt, zijn er zowel IgG- als IgM-antilichamen gedetecteerd en is het monster positief.

Als er geen C-lijn verschijnt, is de test ongeldig en moet deze worden herhaald.

EAN code:0745178444231

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren