Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Life4you

Life4you

Tijdens de uitzendingen van Life4You zie je wekelijks leuke tips en tricks op het gebied van health & beauty voorbij komen. De ene keer een leuke tip van Xelly en de andere keer een handig advies van Nienke. Je vindt hier de tip of het advies uit de laatste uitzending. Wil je alle tips en adviezen bekijken? Ga dan naar het Kruidvat YouTube-kanaal.

Life4You is elke zondag te zien op RTL 4 vanaf 17.25 uur.

De zomer in je bol met Kruidvat!

Krijg met de Kruidvat haarkleuringen een zinderende zomer in je bol! Met de nieuwe collectie Intense ga je voor een coupe fierce! Deze kleuringen zijn speciaal samengesteld met intense kleurpigmenten voor een ultiem levendige en stralende haarkleur. In dertig minuten zijn zelfs de kleinste grijze haren verleden tijd.

Voor iedereen die zin heeft in ‘iets meer’ is er de Intense lijn, samengesteld met intense kleurpigmenten voor een optimaal levendige en stralende haarkleur in vijf uitgesproken tinten: Passionate Red, Pure Platinum, Midnight Blue, Copper Burst en Cosmic Purple. Bij deze producten is een conditioner toegevoegd voor de verzorging van het pas gekleurde haar. Het resultaat is een veerkrachtige en glanzende coupe!