Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
LEGO VIDIYO 43101 Bandmates 5420171 5420171 LEGO /medias/prd-front-5420171-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTI4MzUwfGltYWdlL2pwZWd8aDdmL2g4My8xMDE5OTI2MzUxMDU1OC9wcmQtZnJvbnQtNTQyMDE3MS0xXzYwMHg2MDB8ZjYzZDQ2N2M2MmMyOTNjMmU3ZGNjNzQwOTdkZGUzYWY4Mjg2NWMwZDI4MTVmYTgxM2I3YWRjODNlOTk5NDEyNg 3.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

LEGO VIDIYO 43101 Bandmates

Adviesprijs
4
.
99
3
.
99
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Wil je je eigen muziekvideo's regisseren, produceren en erin meespelen? Dat kan met LEGO VIDIYO 43101 Bandmates. Download de app om je personage tot leven te brengen in je video.

Kies een bekend liedje, scan je minifiguur en de BeatBits met speciale effecten en neem je filmpje op! Verzamel andere Bandmates, stel je eigen band samen en speel nog veel meer leuke effecten vrij. Als je video klaar is, kun je hem delen in de kindveilige app.

Ontdek hoe leuk het is om je eigen muziekvideo's te maken met LEGO VIDIYO 43101 Bandmates. De twaalf minifiguren om te verzamelen zijn geïnspireerd op diverse genres. Er zijn dansers, rappers, gitaristen, drummers, zangers en meer. Speel grappige effecten vrij met BeatBits. Elke Bandmate heeft een eigen persoonlijkheid en is inclusief drie BeatBits. Scan de BeatBits in de app om effecten en geluiden vrij te spelen. Dankzij de regelmatige updates van liedjes beleef je steeds een nieuwe muzikale ervaring.

Deel muziekvideo's veilig online
De LEGO VIDIYO app bevat een reeks functies waarmee je veilig online kunt gaan. Dankzij avatars en door de app gegenereerde gebruikersnamen blijf je anoniem. Alle video's en opmerkingen worden gemodereerd en met het speciale dashboard voor ouders bepalen volwassenen wat hun kind kan delen en zien.

Kenmerken van LEGO VIDIYO 43101 Bandmates:
• Download de gratis LEGO VIDIYO app om de minifiguur en de BeatBits met speciale effecten te scannen.
• Elke Bandmate is inclusief 3 BeatBits die in de app gescand kunnen worden. Hiermee kunnen speciale effecten worden vrijgespeeld, zoals geluidseffecten en nieuwe outfits. Er zijn maar liefst 92 BeatBits om te verzamelen.
• De LEGO VIDIYO app bevat diverse functies voor online veiligheid, zoals een speciaal dashboard voor ouders, anonieme gebruikersnamen en gemodereerde opmerkingen.
• Elk verrassingsdoosje bevat 1 Bandmates minifiguur uit serie 1, 2 willekeurige BeatBits, 1 speciale BeatBit, 1 accessoire, een podium van LEGO stenen met ruimte voor 3 BeatBits, instructies en een informatieboekje.
• De LEGO VIDIYO app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten.
• LEGO-onderdelen voldoen aan strike industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, en dat is al zo sinds 1958.
• LEGO-onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.
• De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

EAN code:5702016916874

Lees meer

Lees minder

Reviews

Reviews

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?