background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Lego Vidiyo
VIDIYO_Storefront_1HY21_ecom_1_Header.jpg.png
VIDIYO_Storefront_1HY21_ecom_3_FullWidthImage.jpg.png

Schermtijd wordt creativiteit!

De LEGO® VIDIYO™ wereld biedt een spannende sociale speelervaring waarin jongens en meisjes de producenten en sterren van hun eigen muziekvideo kunnen worden. Ontdek een wereld vol innovatieve producten met personages en podiums die tot leven komen in de gratis VIDIYO app. Kinderen krijgen toegang tot speciale effecten, uitdagingen, outfits en meer die ze kunnen gebruiken in hun eigen muziekvideo's in de app. Het resultaat kunnen ze delen in de veilige, kindvriendelijke omgeving.

 

Lego Vidiyo

LET'S PLAY!

VIDIYO_Storefront_1HY21_ecom_6_SmallVignettes.jpg.png
VIDIYO_Storefront_1HY21_ecom_7_MediumVignette.jpg.png

1. Download – 2. Kies – 3. Scan – 4. Maak – 5. Deel

Het is gemakkelijk om met LEGO VIDIYO aan de slag te gaan. Download de LEGO VIDIYO app om de minifiguur en BeatBits te scannen. Daarna is het aan de kinderen om creatief te zijn, muziek te kiezen en de speciale effecten te verkennen om hun muziek video op te nemen en veilig online te delen.

De LEGO VIDIYO app komt met een reeks aan veiligheidsmaatregelen zodat kinderen veilig online kunnen. Avatars en door de applicatie gegenereerde namen houden de gebruikers anoniem. Alle geüploade video’s en commentaren worden gemodereerd en er is een dashboard voor ouders zodat ze kunnen controleren wat hun kinderen kunnen delen en waar ze toegang toe hebben.

 

Speel. Creëer. Herhaal.

Het LEGO VIDIYO universum levert een creatieve ervaring waar kinderen steeds weer naar willen terugkeren.
Doordat de muziekkeuze regelmatig wordt vernieuwd in de VIDIYO app, zullen kinderen ervan houden om meerdere video’s te regisseren, te maken en de ster te spelen. Zie hoe hun vertrouwen groeit terwijl ze nieuwe muziekgenres ontdekken en experimenteren met verschillende muziek effecten die je kan activeren via de BeatBits.

 
VIDIYO_Storefront_1HY21_ecom_9_MediumVignette.jpg.png

LET'S PLAY!

VIDIYO_Storefront_1HY21_ecom_11_FullWidthImage.jpg.png
VIDIYO_Storefront_1HY21_ecom_16_SmallVignette.jpg.png

Wat zijn BeatBits?

Met BeatBits kunnen kinderen leuke effecten toevoegen aan hun muziek video’s. Er is altijd iets nieuws te ontdekken van eigenzinnige muziek effecten, achtergronden of kostuumwisselingen.

Hoeveel BeatBits zitten er in elke set?

Elke BeatBox bevat 14 willekeurige BeatBits en 2 speciale BeatBits. Elke Bandmate doosje bevat 2 willekeurige BeatBits en 1 speciale BeatBit.

Hoe BeatBits activeren?

Scan de BeatBits in de LEGO VIDIYO app om effecten, geluiden, bewegingen en meer te ontgrendelen.

Enorm veel BeatBits om te verzamelen

Kinderen zullen ervan houden om video’s aan te passen met BeatBits. Met meer dan 90 BeatBits, kunnen kinderen steeds iets nieuws creëren.

Download de app

Check de handleiding en download de gratis kindveilige LEGO VIDIYO app!


Handleiding

Download Android

Download IOS

Test het zelf uit

Ga naar de demo van LEGO VIDIYO en ontdek hoe je zelf een muziekvideo maakt!


Demo
VIDIYO_Storefront_1HY21_ecom_21_FullWidthImage.jpg.png

LEGO, the LEGO logo and the Brick and Knob configurations are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2020 The LEGO Group. TM & © 2020 Nintendo.