Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Doneer een lampion - KWF Kankerbestrijding

Doneer een lampion - KWF Kankerbestrijding


Voor wie brandt jouw lampion?

Doneer een lampion aan KWF kankerbestrijding en steun mensen die met kanker te maken hebben. Alle gedoneerde lampionnen zorgen ervoor dat in de avond van 30 december de Afsluitdijk van begin tot eind wordt verlicht.
Wil jij ook iemand steunen die te maken heeft met kanker? Doneer jouw eigen lampion voor 28 december en schrijf de naam op van de persoon aan wie jij denkt.

Doneer een lampion

Samen komen we steeds dichterbij

Tijd vul je elke dag opnieuw in met nieuwe technologie. Mooi, droevig, leuk, lekker, druk of saai. En tijd is vaak veel belangrijker dan je denkt. Misschien wel het meest waardevolle dat je hebt. Meestal besef je dat pas als het niet meer zo vanzelfsprekend is. Het moment dat je de diagnose kanker krijgt, bijvoorbeeld. Dan is vrijwel direct de vraag: hoe lang heb ik nog? Dankzij doorbraken uit het verleden overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 62%. Dankzij innovatie en techniek kunnen we nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnellen. Als je geld geeft voor onderzoek, geef je dus eigenlijk tijd aan een patiënt. Doneer nu Jouw spaarpunten aan KWF en steun daarmee nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

Wil je nog meer doen in de strijd tegen kanker?

Wissel 200, 500, of 1000 spaarpunten in voor een donatie aan KWF Kankerbestrijding en steun daarmee nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

KWF Kankerbestrijding heeft het bewezen: onderzoek werkt. Hun droom is dat niemand meer sterft aan deze ziekte. Hoe meer mensen bijdragen aan onderzoek, hoe meer mensen overleven. Doneer Jouw spaarpunten aan KWF en geef voor het leven.