Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Kruidvat-winkel aan de Europaboulevard in Alkmaar compleet vernieuwd

Kruidvat-winkel aan de Europaboulevard in Alkmaar compleet vernieuwd

Over-Kruidvat.png
De Kruidvat-winkel aan de Europaboulevard 347 in Alkmaar is compleet vernieuwd! De vernieuwde winkel opent op woensdag 8 februari a.s. opnieuw haar deuren. Het filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.
 
Winkelmanager Iris Strijbos is trots op haar vernieuwde winkel. “Ik ben ontzettend blij met het resultaat! De winkel heeft een frisse moderne uitstraling en een overzichtelijke indeling. Zo vinden klanten snel wat zij zoeken. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Alkmaar en omgeving van harte uit om dit zelf te komen ontdekken en een kijkje te nemen aan de Europaboulevard!”, aldus Strijbos. 
 

Verrassend, voordelig én toegankelijk

In de vernieuwde winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is bij de presentatie van de ruime hoeveelheid producten het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook haaraccessoires gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd. Ook de doorstroming in de winkel is verbeterd. De kassa-opstelling is geoptimaliseerd, waardoor de wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Ten slotte kunnen klanten van Kruidvat Alkmaar met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.
 

Over Kruidvat

Kruidvat telt ruim 1.100 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.