false
Kruidvat Vetbinder
60st
  1. Home
  2. Afslanken
  3. Supplementen
  4. Kruidvat Vetbinder

Kruidvat Vetbinder

60st

Productinformatie

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Kruidvat Vetbinder is een medisch hulpmiddel dat een hoog vetbindend vermogen en hoge vetopname heeft. Daardoor wordt de calorieopname uit voeding verminderd.

Kruidvat Vetbinder is geschikt als ondersteuning van een energiebeperkt dieet. De vetbinder kan gebruikt worden voor gewichtsbeheersing in combinatie met een vetbeperkt voedingspatroon. In de maag wordt een gelachtige substantie gevormd, die zich met het voedsel mengt. Daarbij worden vet en cholesterol aan de voeding onttrokken en in een niet-oplosbare vorm gebonden. Deze gebonden vetten komen niet in het stofwisselingsproces, maar worden eerder onverteerd uitgescheiden.

Dosering en gebruik
Gebruik de verbinder bij overgewicht (een BMI hoger dan 26) ter ondersteuning van een energiebeperkt dieet: 2-3 capsules voor de maaltijd met 1 glas water (250ml) innemen.

Gebruik de vetbinder bij gewichtsbeheersing in combinatie met een vetbeperkt voedingspatroon: 1-2 capsules tweemaal daags voor de maaltijd met 1 glas water (250ml) innemen.

EAN code: 8717333763251, 8713713030012

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Aantal porties per verpakking

Aantal porties per verpakking

60

Overig

Dieet-/allergiekenmerk op etiket/verpakking


Milieukenmerk op etiket/verpakking

Forest Stewardship Council

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17, 3927 DA Renswoude

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.kruidvat.be

Type communicatiekanaal

Website

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel
(Geldt niet voor iPhones).
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Afslanken
  3. Supplementen
  4. Kruidvat Vetbinder
Kruidvat logo
back to top