false
Kruidvat Nier, Prostaat en Blaas Tabletten
60st
  1. Home
  2. Vitaminen & Supplementen
  3. Kruidvat Nier, Prostaat en Blaas Tabletten

Kruidvat Nier, Prostaat en Blaas Tabletten

60st

Productinformatie

Kruidvat Nier, Prostaat en Blaas Tabletten bevatten natuurlijke extracten. Jeneverbes is goed voor de nierfunctie en urinewegen en ondersteunt zo een goede vochthuishouding. Brandnetelextract helpt om de prostaat in goede conditie te houden.

Kruidvat Nier, Prostaat en Blaas Tabletten bevatten extracten van brandnetel en jeneverbes. Jeneverbes is goed voor de nierfunctie en urinewegen en ondersteunt zo een goede vochthuishouding. Brandnetelextract helpt om de prostaat in een goede conditie te houden en ondersteunt het goed kunnen blijven plassen.

EAN code: 8719179070142, 8719179342218, 8717333965778

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Voedingswaardeclaim


Gezondheidsclaim

Brandnetelextract ondersteunt het goed kunnen blijven plassen.

Wettelijke benaming

Voedingssupplement

Ingrediëntendeclaratie

Vulstoffen (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), brandnetelextract (urtica dioica), jeneverbesextract (juniperus communis), glansmiddelen (vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, hydroxypropylmethylcellulose, talk, glycerol, carnaubawas), stabilisatoren (natrium carboxymethylcellulose, siliciumdioxide).

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bij kamertemperatuur, droog en afgesloten bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Aanbevolen voor mannen ouder dan 40 jaar.

Doseringsadvies

2 x daags 1 tablet met water innemen tijdens de maaltijd.

Samenstelling

"Brandnetelextract; 500 mg# Jeneverbesextract; 500 mg#"

Toedieningsvorm

Tabletten

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17, 3927 DA Renswoude

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.kruidvat.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel
(Geldt niet voor iPhones).
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Vitaminen & Supplementen
  3. Kruidvat Nier, Prostaat en Blaas Tabletten
Kruidvat logo
back to top