Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Kruidvat Crème Haarkleuring Naturals

Kruidvat Crème Haarkleuring Naturals

2017-header-naturals-003.jpg

Wat is permanente haarkleuring?

Je kiest voor een permanente haarkleuring  om je grijze haren te bedekken, als je je haar wil oplichten of als je voor een extreme kleurverandering gaat, allemaal met een langdurig resultaat.

Permanente haarkleuring:
 

Professionele haarkleuring voor een Kruidvat-prijsje?

Geef je haar een diepe kleur, een perfecte grijsdekking en een natuurlijk, langhoudend resultaat met de Kruidvat Crème Haarkleuring Naturals. De milde, voedende kleuring bevat een conditioner met jojoba-olie.
De Kruidvat Naturals lijn biedt een brede range van maar liefst 18 permanente haarkleuringen, van licht goud blond tot zwart. Alle kleuren geven een mooi, natuurlijk resultaat en maken je haar glanzend en in goede conditie. Kruidvat Naturals kleuren zijn duurzaam en zorgen voor een perfecte grijsdekking.

De Kruidvat Crème Haarkleuring Naturals is gemakkelijk aan te brengen en drupt niet. Elke verpakking crème haarkleuring bevat een sachet met conditioner en handschoentjes. De Kruidvat Intensive Color Conditioner verzorgt jouw pas gekleurde haar. De conditioner bevat jojoba-olie, pro-vitamine B5 en tarweproteïnen die je haar voeden en de kleur langer vasthouden. Je haar wordt veerkrachtiger, glanst en straalt.

Let op: Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door.

De verpakking van Kruidvat Crème Haarkleuring Naturals bevat:
  • 1 tube Crèmekleuring 50ml
  • 1 flacon Ontwikkelcrème 50ml
  • 1 sachet Intensive Color Conditioner 15ml
  • 1 paar handschoenen
  • 1 gebruiksaanwijzing
 

Haarverf verwijderen van je huid?

Verwijder alle soorten haarverf op een milde wijze van je huid met Kruidvat Hair Color Remover doekjes. Het doekje verwijdert vlekken die ontstaan zijn na haarkleuring. Het is geschikt voor alle soorten haarkleuring.