false
  1. Home
  2. Kruidvat Luierdoekjes

Kruidvat Luierdoekjes

Verschoon de billetjes van je baby met extra dikke en zachte luierdoekjes. De luierdoekjes van Kruidvat bevatten lotion met Pro-vitamine B5 en zijn speciaal ontwikkeld om de billetjes van jouw baby te verzorgen. Het toegevoegde Pro-vitamine B5 in de luierdoekjes zorgt ervoor dat je het tere huidje van je baby veilig en zacht kunt schoonmaken. Naast het schoonmaken van de babybilletjes kun je de luierdoekjes ook goed gebruiken om de handjes en het gezichtje van je kleintje te reinigen, zonder dat het doekje irriteert. Super handig voor onderweg!

Extra Sensitive Luierdoekjes

Heeft jouw kleintje een zeer droge tot gevoelige huid, dan zijn de Kruidvat Extra Sensitive Luierdoekjes ideaal. De luierdoekjes met lotion zijn door de toegevoegde aloë vera speciaal ontwikkeld voor een zeer milde reiniging Ze zijn extra zacht en extra dik, waardoor je de billetjes van je kleine veilig en zacht kunt reinigen, zonder dat de luierdoekjes irritatie veroorzaken. Deze parfumvrije luierdoekjes zijn ook te gebruiken voor de handjes en het gezichtje.

Lavendel Lotiondoekjes en Oliedoekjes

Kruidvat Baby oliedoekjeszijn zachte en sterke doekjes gedrenkt in milde baby olie. Een olie die de billetjes zacht reinigt en extra verzorging geeft. Het bestanddeel Vitamine E zorgt ervoor dat cellen van de huid en van het babyhaar worden versterkt. Deze verpakking van 40 stuks is praktisch in gebruik, voor zowel thuis als onderweg.

Kruidvat Baby lotiondoekjes Lavendel zijn dermatologisch getest, extra dik en zacht. De babydoekjes hebben de aangename geur van Lavendel; Lavendel staat bekend om haar rustgevende en kalmerende karakter. Ideaal om zowel baby’s huidje als baby’s billetjes goed en zonder irriteren te reinigen. Deze doekjes zijn ook te gebruiken voor de handjes en het gezichtje.

Sensitive luierdoekjes en oliedoekjes

Kruidvat heeft naast de standaard lotiondoekjes ook Sensitive lotiondoekjes in het assortiment. Deze luierdoekjes zijn extra geschikt voor de zeer droge tot gevoelige huid, Ze zijn lekker zacht en dik, waardoor je de billetjes van jou baby zacht en veilig kunt reinigen. Naast de lotiondoekjes heeft Kruidvat ookr ook oliedoekjes in het assortiment. Deze zijn zeer geschikt voor droge billetjes.

Bijna zindelijk?

Wil je kleintje steeds meer zelf doen? Misschien is hij of zij al bijna zindelijk. De Kruidvat Billenpoetsers zijn ideaal voor de zindelijkheidstraining van je kindje. Nu heeft je kindje zelf doekjes en wordt zelf naar het toilet gaan steeds leuker.

Knoei- en billendoekjes

  1. Home
  2. Kruidvat Luierdoekjes
Kruidvat logo
back to top