Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Kruidvat luierbroekjes

Kruidvat luierbroekjes

Het beste is gelukkig niet altijd het duurste

Vanaf het moment dat je kindje kan staan is een luierbroekje handig: je trekt 'm zo aan als een onderbroek. Fijn als je een bewegelijke dreumes of peuter hebt die niet stil wil blijven liggen tijdens het verschonen, of als je kindje al wat zelfstandiger is en zelf een onderbroekje aan kan trekken. Kruidvat luierbrokjes zijn gemaakt van ademende en zachte materialen die vriendelijk zijn voor de huid. Ze zijn dus zacht en comfortabeler voor je kindje en absorberen ook nog eens zeer goed!

91 procent zeer tevreden over de kwaliteit van Kruidvat luierbroekjes
Omdat we willen weten hoe moeders over onze luierbroekjes denken hebben we 255 moeders gevraagd om Kruidvat luierbroekjes uit te proberen. Daaruit blijkt dat moeders heel tevreden zijn over onze broekjes! Lees hier meer.

Milieubewuste keuze
Kruidvat luiers hebben als enige grote luiermerk in Nederland het onafhankelijke Europese EU Ecolabel. Dat betekent dat wij en onze partners allemaal voldoen aan de strenge milieu eisen van deze Zweedse organisatie. Door voor Kruidvat luiers en luierbroekjes te kiezen, maak je dus heel eenvoudig een milieubewuste keuze! Lees hier meer.

Wist je dat
  • Je de zijkanten heel gemakkelijk los kunt scheuren bij het verschonen van de luier?
  • Er op de achterzijde een handige afsluittape zit, zodat je het broekje kunt oprollen en dichtplakken bij het weggooien.
  • De luierbroekjes hebben 2 leuke designs per maat.
  • Kruidvat luierbroekjes zijn ook ideaal om naast een gewone luiers te gebruiken voor bijvoorbeeld onderweg of uit logeren.


Wil je weten welke luierproducten er voor jouw kindje zijn? Bekijk dan hier onze luierwijzer.

Heb je vragen of opmerkingen over de Kruidvat luiers? Bel dan de Kruidvat Klantenservice luiers op 0318-798004 (lokaal tarief).