Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Kruidvat pyjamabroekjes & zwemluiers

Kruidvat pyjamabroekjes & zwemluiers

Kruidvat pyjamabroekjes: Voor kinderen die ’s nachts niet altijd zindelijk zijn!

Als je kindje overdag al zindelijk is, maar ‘s nachts nog niet, geef hem/haar dan een Kruidvat pyjamabroekje voor de nacht. De broekjes hebben leuke dessins en gaan net zo makkelijk aan als gewone onderbroekjes. De zijkanten van de broekjes kunnen gemakkelijk worden opengescheurd en worden weggegooid. Hygiënisch en heel praktisch!

Inmiddels is bijna 1 op de 4 pyjamabroekjes al een Kruidvat pyjamabroekje!* Je hebt keuze uit Medium Boy en Girl 10 stuks, large unisex 9 stuks, extra large unisex 8 stuks.

Luierbroekjes zijn ideaal voor ’s nachts. Zo blijft het bed zeker droog. Als hij merkt dat hij moet plassen en roept is het broekje zo omlaag en weer omhoog als hij klaar is. Ideaal dus en geen groot bed verschonen midden in de nacht. Heb mijn rust hard nodig met nog een kindje op komst.”**
 

Kruidvat zwemluiers: Waarin je kindje lekker kan zwemmen en spelen!

Als je met je kindje naar de zee of het zwembad wilt en hij/zij nog niet zindelijk is dan biedt de Kruidvat zwemluier alle zekerheid, comfort en bewegingsvrijheid bij het spelen en zwemmen!

Kruidvat zwemluiers zijn geschikt voor kindjes vanaf 6 kg. Dit sluit goed aan bij het eerste moment dat baby’s kunnen gaan babyzwemmen (dit kan in ieder geval al vanaf 6 weken na de geboorte, mits het water voldoende verwarmd is), of op het strand en bij het zwembad.

Waarom Kruidvat zwemluiers?
• Kruidvat zwemluiers vanaf kindjes van 6 kg tot 20 kg
• Door het elastiek rondom zijn de broekjes comfortabel en bieden deze bewegingsvrijheid bij het zwemmen en spelen.
• De speciale binnenlaag voorkomt dat de luier wordt volgezogen.
• Deze zijn hygiënisch en praktisch in het gebruik door de handige zijkanten die bij het verschonen kunnen worden opengescheurd.
• Verkrijgbaar in de maten small (4) en medium (4+)

*Bron: Nielsen F/D 2015
** Bron: Samr Luierbroekjesonderzoek juni 2015
 
Heb je nog vragen? Bel dde Kruidvat Luier Klantenservice: 0318-798004 (lokaal tarief).
Lees voor gebruik de bijsluiter.
Let op: Bij het ophalen en laten bezorgen van geneesmiddelen geldt een legitimatieplicht.

Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?