Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nieuw bij Kruidvat: Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out

Nieuw bij Kruidvat: Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out

Snel en eenvoudig je haarkleur opfrissen?

Je kunt nu eenvoudig en snel je haarkleur opfrissen met de nieuwe Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out. De uitwasbare kleurshampoo is geschikt voor gebruik op natuurlijk en gekleurd haar. De verzorgende formule wast je haar en geeft tegelijkertijd een subtiel kleureffect en natuurlijke glans, die tot 3 wassingen aanhoudt. Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out is verkrijgbaar in 7 verschillende tinten.
 

Voordelen op een rijtje:

  • Snel
  • Eenvoudig
  • Beschadigt je haar niet
  • Houdt maximaal 3 wasbeurten
  • Glans en kleuropfrisser
 

Opkikker binnen no time

De haarkleuring is een kleurshampoo die je aanbrengt in nat haar. De shampoo heeft slechts vijf minuten inwerktijd nodig. Vervolgens is het een kwestie van heel goed uitspoelen en het resultaat is daar: rijk verzorgd, glanzend haar met mooie natuurlijke, subtiele kleureffecten. Voor net wat meer effect is de kleurshampoo ook op droog haar te gebruiken. Dit resulteert in een intensere kleur.
 

Opfrisser voor je haar

De Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out houdt tot maximaal 3 wasbeurten en is vrij van ammonia, waardoor het je haar niet beschadigt. De kleurshampoo is bijvoorbeeld te gebruiken om dof haar weer een levendige kleur te geven, maar ook om tussen twee haarkleuringen in te gebruiken. Zo voorkom je het vervagen van je haarkleur. De kleurshampoo zorgt niet alleen voor een kleuropfrisser, maar ook voor een fantastische glans.

Let op: Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door, deze vind je op de achterzijde van de verpakking onder het peel-off etiket. 
  • het is een kleurshampoo, geen permanente haarkleuring
  • de haarconditie bepaalt het eindresultaat