Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Kruidvat Crème Haarkleuring Blonds

Kruidvat Crème Haarkleuring Blonds

Wat is permanente haarkleuring?

Je kiest voor een permanente haarkleuring  om je grijze haren te bedekken, als je je haar wil oplichten of als je voor een extreme kleurverandering gaat, allemaal met een langdurig resultaat.

Permanente haarkleuring:
 

Wil je een extra blonde kleur?

Geef je haar een mooie volle glans en een natuurlijk resultaat met Kruidvat Crème Haarkleuring Blonds nr. 11.0. Dit product bevat een speciale formulering, door een andere mengverhouding geeft dit haarkleurproduct een optimaal oplichtend effect. Deze milde en voedende formule geeft je haar een volle licht blonde kleur en bevat een conditioner met jojoba-olie. Deze olie helpt je haar gezond, glanzend en sterk te maken. De haarkleuring is eenvoudig aan te brengen, drupt niet en geeft een fantastische kleur in slechts 30 minuten.
 

Intensive Color Conditioner

De Intensive Color Conditioner is speciaal samengesteld voor de verzorging van je pas gekleurde haar. De conditioner bevat onder andere panthenol en fruitextracten die je haar voeden en de kleur vasthouden. Je haar is veerkrachtiger en heeft een prachtige glans.
 
Let op: Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door.

De verpakking van Kruidvat Crème Haarkleuring Blonds bevat:
  • 1 tube Crèmekleuring 35ml
  • 1 flacon Ontwikkelcrème 70ml
  • 1 sachet Intensive Color Conditioner 15ml
  • 1 paar handschoenen
  • 1 gebruiksaanwijzing

 


Styling Blond Spray

Speciaal voor blondines heeft Kruidvat ook een Styling Blondspray ontwikkeld. Je kunt de blondspray gebruiken om je gehele haar mee op te lichten, om je uitgroei bij te werken of om highlights te creëren. 

Bekijk nu
 

Haarverf verwijderen van je huid?

Verwijder alle soorten haarverf op een milde wijze van je huid met Kruidvat Hair Color Remover doekjes. Het doekje verwijdert vlekken die ontstaan zijn na haarkleuring. Het is geschikt voor alle soorten haarkleuring.