false
Kruidvat Eetlustremmer
60st
  1. Home
  2. Afslanken
  3. Supplementen
  4. Kruidvat Eetlustremmer

Kruidvat Eetlustremmer

60st

Productinformatie

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Kruidvat Eetlustremmer is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van licht tot extreem overgewicht (obesitas) bij volwassenen en kinderen.

Het gebruik van Kruidvat Eetlustremmers voorkomt een overmatig eetgedrag, ondersteunt een evenwichtig eetpatroon en leidt tot substantieel gewichtsverlies.

Hoe werkt een Kruidvat Eetlustremmer?
Kruidvat Eetlustremmer absorbeert grote hoeveelheden water en vormt een natuurlijke gel, die de maag vult. Dit geeft een vol gevoel en draagt daardoor bij aan verzadiging tijdens de maaltijd en de periode erna. Het bevordert de verzadiging van de maag waardoor extreem overgewicht wordt voorkomen en een ander eetpatroon wordt aangenomen.

Dosering en gebruik
Kruidvat Eetlustremmer dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Neem de capsule in zijn geheel in. Vul tijdens het afvallen en het gebruik van Kruidvat Eetlustremmer de dagelijkse voeding aan met een vitamine- en mineralenpreparaat van A t/m Z met 100% ADH.

Volwassenen: 3 x daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 2 glazen water.
Kinderen vanaf 10 jaar: 2 - 3 x daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 2 glazen water.

EAN code: 8717333763244, 8713713030005

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Aantal porties per verpakking

Aantal porties per verpakking

60

Overig

Dieet-/allergiekenmerk op etiket/verpakking


Milieukenmerk op etiket/verpakking

Forest Stewardship Council

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17, 3927 DA Renswoude

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.kruidvat.be

Type communicatiekanaal

Website

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel
(Geldt niet voor iPhones).
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Afslanken
  3. Supplementen
  4. Kruidvat Eetlustremmer
Kruidvat logo
back to top