Kruidvat Kinderdagverblijf Service

Zijn de pakken luiers, voeding, verzorgingsproducten en EHBO-artikelen bij jou op het kinderdagverblijf ook niet aan te slepen? Schakel Kruidvat Kinderdagverblijf Service in. Onze bezorgservice is voordelig en snel: voor 12 uur besteld is de volgende dag in huis! We bezorgen bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en aanverwante organisaties.

Bezorgservice

Kruidvat Kinderdagverblijf Service (KKS) levert Kruidvat eigenmerkproducten met een topkwaliteit tegen scherpe prijzen, maar ook A-merkproducten. We bieden een uitgebreid assortiment verzorgings- en voedingsproducten, afgestemd op de behoefte van kinderdagverblijven en soortgelijke organisaties. 1 op de 3 kinderdagverblijven bestelt al bij KKS! 
 

Bestel snel en gemakkelijk online

De voordelen:

Bestelgemak: bestel snel en gemakkelijk per telefoon of online via www.kruidvatkids.nl.
Compleet assortiment: bestel alle houdbare artikelen die je nodig hebt in één keer.
Snelle levering: voor 12 uur besteld = volgende werkdag geleverd.
Service: de chauffeur zet de artikelen in de voorraadkamer.
Gratis bezorging: door heel Nederland (vanaf 100 euro).
Voordelig: scherpe Kruidvat prijzen en acties.
Betrouwbaar: productkwaliteit en levertijd.


Bekijk de bestellijst

Kruidvat eigen merk versus A-merk

We hebben de prijzen van onze eigenmerkproducten met die van A-merken vergeleken. Kruidvat eigenmerkproducten blijken gemiddeld maar liefst 44% voordeliger te zijn*.

*Deze vergelijking is gemaakt met gangbare producten zoals zinkzalf, lotiondoekjes, vaatwastabletten, opvolgmelk, handzeep, potjes 6 maanden gemengd fruit, pleisters en zuigflessen.


Bekijk de vergelijking

STEL JE VRAAG

En wij zoeken een passend antwoord

Jouw extra voordeel op Kruidvat.nl

Profiteer nu van extra voordeel op Kruidvat.nl met Jouw extravoordeelkaart! Ontvang elke dag een persoonlijke aanbieding en spaar bij je aankopen punten voor leuke en handige kado's.

Bij elke euro die je online besteedt, spaar je punten!

Meer informatie