Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Versier je houten kerstboom

Versier je houten kerstboom

Hoe versier je je houten kerstboom?

Ga jij dit jaar voor een moderne versie van de kerstboom, maar weet je nog niet hoe je hem wil versieren? Wij helpen je een handje met wat leuke ideeën!

Kerstballen

Kerstballen mogen natuurlijk niet ontbreken. Of je nu een traditionele of houten kerstboom hebt, de kerstbal is een must. Kerstballen zijn natuurlijk wat moeilijker in de houten kerstboom te hangen, maar je kunt ze wel neerleggen. Speel een beetje met kerstballen van verschillende groottes en kleuren!

Bekijk kerstballen


Slingers of lint

Om je houten kerstboom extra gezellig te maken, kun je hem versieren met slingers of lint. Gebruik bijvoorbeeld een feestelijke guirlande, een kralenketting of een chique lint.

Bekijk slingers en linten

Hangers

Je kunt je houten kerstboom versieren met allerlei leuke hangers. Bijvoorbeeld met een engeltje, ster of kerstblokje, maar er zijn ook leuke hangers met tekst. Natuurlijk kun je ook je kinderen een leuk knutselstukje voor in de boom laten maken!

Bekijk hangers

Kaarsen

Kaarsen in een boom? Ja het kan echt! Op de planken van de houten kerstboom kun je waxinelichtjes, waxinelichthouders of kaarsen in pot of glas neerzetten. Let natuurlijk wel op dat er niks boven de kaarsen hangt als je van plan bent ze aan te steken.

Bekijk kaarsen


Heb je nog geen houten kerstboom? Bekijk dan snel onze houten kerstbomen.

Bekijk nu