background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Jungle Formula Maximum Original Anti-Muggen Spray 75ml 3447648 3447648 Jungle Formula /medias/prd-front-3447648-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NjI3Mzd8aW1hZ2UvanBlZ3xoMGIvaDA2LzI2OTAyMDkwNjQ1NTM0L3ByZC1mcm9udC0zNDQ3NjQ4LTFfNjAweDYwMHwwOGM3MTIyNjgxYWFlZDgzMjIyZmExOGRkMDExMDRhM2VhODU2YmE0YjQ4NDQ4MmNmNjQ1YjhhMjBkMWY4NzE3 4.0 4 22.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Jungle Formula Maximum Original Anti-Muggen Spray

75ml

22
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Jungle Formula Maximum Original Anti-Muggen Spray met 50% Deet beschermt tot 9 uur tegen muggen. Het biedt bescherming tegen alle soorten muggen, inclusief de Tijgermug.

De Jungle Formula Maximum Original Anti-Muggen Spray biedt gemiddeld 9 uur bescherming tegen de meest voorkomende muggensoorten in Nederland, 4 uur tegen de gele koortsmug en 8 uur tegen de malariamug. Dit maakt de muggenbescherming ideaal voor zowel binnen- en buitenshuis en vakanties in Europa, maar ook voor tropische, bosrijke gebieden en in de omgeving van meren. Bescherm jezelf tegen malaria of andere door insecten overdraagbare ziekten. Deze anti-muggen spray bevat 50% Deet en is geschikt voor volwassenen.

Jungle Formula Maximum Original Anti-Muggen Spray beschermt
Hoe hoger de IRF, hoe sterker de bescherming. De Insect Repellent Factor (= IRF): is een nieuw en uniek hulpmiddel om snel en eenvoudig je bescherming te kiezen. Jungle Formula is er in IRF2, IRF3 en IRF4 varianten. Dit product betreft IRF4.

EAN code:8710537700053

Type Sterilisatie
Niet gespecificeerd

Functionele Naam
Anti insect

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Niet van toepassing

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Niet van toepassing

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
1266

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P210: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen

H-zinnen
H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

Volledige Omschrijving
Jungle Formula Maximum Original spray 75ml 50% DEET

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Anti-insect spray met 50% DEET voor een maximale bescherming tegen muggen en teken. Met aangename geur van plantenextracten.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

INGREDIËNTEN N,N-diethyl-m-toluamide (DEET (50%) 485g/kg) CAS 134-62-3, ethyl alcohol.

Belangrijk

Gebruikersbeperkingen

Factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en zweten kunnen de werking beïnvloeden. WAARSCHUWING licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken - Niet roken. Spuitnevel niet inademen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bevat linalool, linalylacetaat, benzylbenzoaat. Kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd contact met ogen, slijmvliezen en beschadigde huid. Voorkom contact met etenswaren, kunststoffen en gelakte oppervlakken. Niet vaker dan 1 maal per dag gebruiken. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar.

Toedieningsvorm

Spray

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Voor gebruik in gebieden met een hoog risico op malaria of andere door insecten overdraagbare ziekten. Voor volwassenen en kinderen vanaf 18 jaar. GEBRUIKSAANWIJZING Breng zacht en gelijkmatig aan op alle blootgestelde huid. Voor gebruik op het gezicht, spuit eerst in de handpalm alvorens aan te brengen. Spaarzaam toepassen, niet op het gehele lichaam maar uitsluitend op onbeschermde huid. Kan ondersteboven worden gebruikt. Handen wassen na gebruik. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik en voor afwering van muggen en teken bij mensen. De verpakking goed sluiten.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Niet in direct zonlicht plaatsen en droog bewaren. Verwijder: Lozing in het milieu voorkomen en verpakking niet hergebruiken.
Buiten het bereik van kinderen houden.

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland BV

Communicatieadres

Postbus 6612, 3002 AP Rotterdam

Contact type

Licentiehouder

Type communicatiekanaal

E-mail

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Te gebruiken bij

Voor volwassenen en kinderen vanaf 17 jaar. Uitsluitend bestemd ter afwering van muggen bij mensen.

Reviews

Reviews