Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

sponsor van 2014 FIFA World Cup Brazil™

Johnson & Johnson Family of Healthcare companies is de officiële Healthcare sponsor van 2014 FIFA World Cup Brazil™                                      

Johnson & Johnson Consumer B.V. is onderdeel van één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van gezondheidszorg. Al meer dan 125 jaar lang staan de behoeften van de mensen bij ons centraal en leveren wij een bijdrage aan hun welzijn. 
Vanuit die gedachte zijn we het sponsorschap aangegaan voor de 2014 FIFA World Cup™, het wereldkampioenschap voetbal in gastland Brazilië. ‘’True winners care’’ is ons motto, letterlijk vertaald ‘’echte winnaars zorgen (voor anderen)’’. Onze bedrijfsfilosofie sinds de oprichting. 
 
‘’True winners’’ zijn individuen voor wie winnen niet het enige doel is. Zij voelen ook mee met diegene die het moment van triomf niet ervaart. Deze winnaars zijn niet alleen te vinden op het voetbalveld, je komt ze overal tegen. Onder meer bij vrienden, buren en familie. Als je om anderen geeft en voor hen klaarstaat dan ben je toch altijd een winnaar! Integreer dit in je dagelijkse leven, want het zijn de kleine gebaren die een groot verschil kunnen maken.   
 
Het wereldkampioenschap voetbal brengt op een unieke manier mensen tezamen, het staat symbool voor saamhorigheid en dat maakt ons allemaal echte winnaars. We laten zien dat we geven om de mensen in onze nabijheid en betrekken anderen bij ons gevoel van euforie. 
 
Met het ruime productportfolio bereikt Johnson & Johnson Consumer B.V. in Nederland vrijwel elk gezin en elke consument in elke levensfase. Hiermee verbinden wij ons aan het zorgen voor anderen! 
 
We wensen tijdens dit WK iedereen met z'n allen veel voetbalplezier toe!