background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Welk intiem product voor welk moment?

Welk  intiem  product  voor  welk  moment? 

Intiem producten

Als je dagelijks je vagina wil verzorgen, net zoals je gezicht, haar en lichaam, dan hebben wij verschillende producten. Wij bieden o.a. Chilly voor jonge meiden, Lactacyd voor zwangere dames, Multi-Gyn ActiGel of verzorgende intiem tissues voor de dagelijkse verzorging of een kalmerende wasemulsie voor de vrouw in de overgang. Bekijk hieronder een overzicht van onze fijne producten. Mocht je een specifiek probleem ervaren, lees dan snel verder!

Chilly Gel Intiemtissues

Deze tissues zorgen voor een langdurig fris en energiek gevoel op elk moment van de dag. Daarnaast zijn ze ook super handig voor onderweg!

Bekijk nu

Zeepvrije Wasemulsie

Met deze zeepvrije wasemulsie reinig en verfris je de buitenkant van je vagina. Hij houdt de natuurlijke bescherming van je vagina in balans en vermindert de kans op irritaties.

Bekijk nu

Lactacyd Verzorgende Mousse

Zachte, luchtige mousse voor dagelijkse reiniging en verzorging van de intieme zone. De zacht schuimende mousse bevat melkzuur en is zeepvrij.

Bekijk nu

Deodorant

Deze deodorant geeft je intieme zone een optimaal fris gevoel. Ideaal voor tijdens je mentruatie, met warm weer, na het sporten of wanneer je op reis bent.

Bekijk nu

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie

Een dagelijkse zeepvrije wasemulsie. Dit product reinigt mild, verzorgt en beschermt je intieme zone. Ga voor een verzorgd en zelfverzekerd gevoel.

Bekijk nu

Multi-Gyn Liquigel

Deze gel behandelt en voorkomt vaginale droogheid. Daarnaast voorkomt de gel irritatie en conditioneert het vaginale weefsel.

Bekijk nu

Vloeistof

Met deze vloeistof reinig en verfris je de binnenkant van je vagina. De vloeistof helpt de ontwikkeling van schimmels en bacteriën te voorkomen.

Bekijk nu

Vaginaaldouche

Deze vaginaaldouche spoelt en verzorgt je vagina inwendig. Het is een handig hulpmiddel om de binnenkant van je vagina te reinigen en te verfrissen.

Bekijk nu