false
  1. Home
  2. Onze Ideeëndag

Onze Ideeëndag

“De man met een nieuw idee is een dwaas tot het idee een succes blijkt te zijn”. - Mark Twain

Onze winkelformules zijn succesvol dankzij onze creatieve producten en verrassende aanbiedingen en acties. Daarom zijn we bij Kruidvat en Trekpleister altijd op zoek naar nieuwe unieke ideeën en artikelen. En jij kunt ons daarbij helpen!

Twee keer per jaar organiseren we in Nederland de A.S. Watson Ideeëndag. Op de Ideeëndag mag iedereen met een inspirerend of verrassend idee een korte presentatie van 10 minuten geven aan de inkopers van Kruidvat en Trekpleister. Wij zijn zeer benieuwd naar nieuwe producten die een waardevolle aanvulling zijn op ons assortiment en aansluiten op ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’

Wij nodigen je dan ook van harte uit om je in te schrijven voor de A.S. Watson Ideeëndag in Nederland. De Ideeëndag vindt plaats op vrijdag 16 maart 2018.

Via onderstaande button kun je je inschrijven voor de A.S. Watson Ideeëndag. De Ideeëndag vindt altijd op vrijdagochtend plaats. Helaas kun je geen tijdsvoorkeur aangeven. Houd er dus rekening mee dat de afspraak op een willekeurig tijdstip in de ochtend kan worden ingepland. Een week voor de datum van de Ideeëndag ontvang je per mail een uitnodiging met daarin het tijdstip van je afspraak met één van onze inkopers.

Tip: Bezoek van te voren een van onze Kruidvat filialen en leef je in in de wensen van de Kruidvat klant. Past jouw idee binnen ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’?

Schrijf je hier in

  1. Home
  2. Onze Ideeëndag
Kruidvat logo
back to top