background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Onze Ideeëndag

“De man met een nieuw idee is een dwaas tot het idee een succes blijkt te zijn”. - Mark Twain


Onze winkelformules zijn succesvol dankzij onze creatieve producten en verrassende aanbiedingen en acties. Daarom zijn we bij Kruidvat en Trekpleister altijd op zoek naar nieuwe unieke ideeën en artikelen. En jij kunt ons daarbij helpen!

Twee keer per jaar organiseren we in Nederland de A.S. Watson Ideeëndag. Op de Ideeëndag mag iedereen met een inspirerend of verrassend idee een korte presentatie van 10 minuten geven aan de inkopers van Kruidvat en Trekpleister. Wij zijn zeer benieuwd naar nieuwe producten die een waardevolle aanvulling zijn op ons assortiment en aansluiten op ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’

Wanneer de eerstvolgende ideeëndag is, is nog niet bekend.

Via onderstaande button kun je je inschrijven voor de eerstvolgende A.S. Watson Ideeëndag. De Ideeëndag vindt altijd op vrijdagochtend plaats. Helaas kun je geen tijdsvoorkeur aangeven. Houd er dus rekening mee dat de afspraak op een willekeurig tijdstip in de ochtend kan worden ingepland. Twee weken voor de datum van de Ideeëndag ontvang je per mail een uitnodiging met daarin het tijdstip van je afspraak met één van onze inkopers.

Tip: Bezoek van te voren een van onze Kruidvat filialen en leef je in in de wensen van de Kruidvat klant. Past jouw idee binnen ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’?

Schrijf je hier in

We vragen je om persoonlijke gegevens aan ons door te geven. We hebben deze gegevens nodig om je uit te nodigen en contact op te nemen bij evt. vragen over jouw aanmelding. Wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Wij zullen jouw gegevens maximaal 1 jaar bewaren.
 
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacybeleid.