false
  1. Home
  2. Alles voor een mooie zomer!

Alles voor een mooie zomer!

headerquiz-2018-24-ibiza.jpg

Win jij een reis naar Ibiza, of een van de andere unieke zomerse prijzen? Kijk snel!

Bij aankoop van diverse actieproducten in de winkel of online maak je kans op diverse zomerse prijzen! Alles voor een mooie zomer bij Kruidvat! Win jij de hoofdprijs: een reis naar Ibiza voor twee personen of ga jij er vandoor met een van de fashioncheques t.w.v. 100 euro, een hamamdoek naar keuze, tickets voor Solar weekend festival of een van de andere unieke zomerse prijzen? Je hebt altijd prijs!
 

Jouw actiecode

Koop je jouw actieproducten in de winkel? Dan ontvang je een kofferlabel met daarop een unieke actiecode bij de kassa. Bewaar je kofferlabel met unieke actiecode goed, want zonder kofferlabel met actiecode kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw actieproducten online? Vergeet dan niet de Ibiza kofferlabel voucher met daarop je actiecode toe te voegen aan je winkelmand. 
 

Doe mee

Ontvang van 11 juni t/m 8 juli 2018 jouw kofferlabel met unieke actiecode bij de kassa. Klik op de button hieronder, vul jouw persoonlijke actiecode in voor 17 september om te zien wat jij gewonnen hebt en maak je klaar voor jouw mooiste zomer!
 
 
Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Unilever. Unilever is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Unilever te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.
  1. Home
  2. Alles voor een mooie zomer!
Kruidvat logo
back to top