Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Overnachten in een 3- of 4-sterren hotel

Overnachten in een 3- of 4-sterren hotel

 

Keuze uit circa 100 deelnemende hotels!

Zin in een luxe nachtje weg? Verras je geliefde of een vriend(in) met een hotelovernachting! Slaap een nachtje in een 3- of 4-sterren hotel voor maar €11.99 per persoon, per nacht.** Boek snel, want OP=OP!

**€ 11,99 per persoon op basis van een 2-persoonskamer exclusief toeristenbelasting, € 5,- zaterdagtoeslag p.p. en eenmalig € 5,- boekingskosten.

Boek je hotel

Hoe werkt het?

Koop een hotelovernachting in de winkel en ontvang een aparte kassabon met een unieke activatiecode. Je kunt je hotelovernachting online reserveren en direct al je andere wensen, zoals ontbijt, diner of een kamerupgrade gemakkelijk bij boeken.
Activatiecodes
Op de kassabonnen staan je activatiecodes afgedrukt. Bewaar deze zorgvuldig. Bij verlies of gebruik door onbevoegden vindt er geen vergoeding plaats. Via de button 'Boek je hotel' kun je gemakkelijk en snel je boeking maken. Je vindt hier duidelijke instructies voor het reserveren van je kamer.
Reserveringsbevestiging
Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Wanneer je deze niet ontvangen hebt, neem dan contact op met gastensupport@hotelmoment.nl. Zonder bevestiging is de reservering niet gegarandeerd. Deze bevestiging is bindend en kan ongeacht de omstandigheden niet meer worden gewijzigd of geannuleerd. De activatiecode kan niet opnieuw worden gebruikt en verliest haar waarde na boeking.
Aankomst in het hotel
Bij aankomst in het hotel dien je de reserveringsbevestiging en de aparte kassabonnen met activatiecodes te overhandigen. Wanneer je deze niet kunt overhandigen, mag het hotel als borg €50 per kamer in rekening brengen. Je dient de reserveringsbevestiging en de aparte kassabonnen met activatiecodes dan achteraf op te sturen naar het hotel. Na ontvangst van de kassabonnen met activatiecodes zal het hotel de borg, na aftrek van €12,50 aan administratiekosten, op je bankrekening terugstorten. Voor vragen over de actie kun je op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur bellen naar 030 - 604 53 56.

Bekijk hier de productvoorwaarden

Bekijk de nieuwste folder!

 

Online opruiming! Tot 50% EXTRA korting!