Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend in Blaaksedijk

Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend in Blaaksedijk

Over-Kruidvat.png

Hospice de Waterlelie wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Blaaksedijk

Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Boonsweg 30 in Blaaksedijk met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Sandy Boender één minuut gratis winkelen voor Stichting Hospice de Waterlelie, deze stichting biedt zorg en ondersteuning aan mensen in de laatste fase van hun leven. Comfort bieden in een vertrouwde omgeving staat centraal. Sandy ging naar huis met een grote hoeveelheid producten voor de verzorging van de bewoners. Van wasmiddel tot huidolie en billendoekjes.

Winkelmanager Wendy van de Meirakker is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Blaaksedijk en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van Stichting Hospice de Waterlelie met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Van de Meirakker.
Sandy Boender, coördinator van Stichting Hospice de Waterlelie, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel kunnen shoppen voor Hospice de Waterlelie. Juist in de laatste fase van het leven is intensieve zorg nodig. Om onze bewoners de beste zorg te kunnen bieden, zijn giften en donaties altijd zeer welkom. Namens stichting Hospice de Waterlelie wil ik Kruidvat Blaaksedijk dan ook hartelijk bedanken!”

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.000 winkels en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.