background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • hidrofugal

Hidrofugal

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

8 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Meest relevant
8 product(en) gevonden
8 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Meest relevant
8 product(en) gevonden

Hidrofugal – De Expert Tegen Zweet

Vertrouw op de effectieve bescherming van Hidrofugal. Je dag kan vol verassingen zitten, de bus net gemist of is de lift kapot en moet je de trap pakken? Hidrofugal zorgt ervoor dat zweetvlekken hier niet een van is. Wat de dag ook brengt, Hidrofugal houdt je droog. 

Al meer dan 90 jaar staat het merk Hidrofugal voor uiterst effectieve bescherming tegen onaangename zweet- en lichaamsgeuren, overal en in elke situatie. Het doel van de oprichter, Dr. Bode was om mensen te helpen. Hij wilden het lijden van onaangename lichaamsgeuren en natte oksels verlichten. Dit is ook terug te vinden in de naam van het merk, Idro (Grieks voor ‘water) en Fugere (Latijn voor ‘vluchten’). 

Hidrofugal is dit jaar in Nederland gelanceerd en bestaat uit vijf anti-transpirant sprays en drie anti-transpirant rollers. Alle Hidrofugal producten zorgen ervoor dat de zweet en vervelende geuren effectief worden bestreden zonder irritatie voor de huid. De deodoranten hebben een dubbele werking doordat ze niet alleen transpiratie tegen gaan maar daarnaast ook zorgen voor een frisse geur, minimaal 48 uur lang. De producten zijn dermatologisch getest en er zit geen ethylalcohol in de producten.

HET  HIDROFUGAL ASSORTIMENT

Het Hidrofugal aanbod bestaat uit vijf verschillende deodorant lijnen: 

Hidrofugal Classic: Beschermt tegen natte oksels & lichaamsgeur. De formule met zijn hoogwaardige ingrediënten en subtiele geur is bijzonder effectief en tegelijkertijd zacht voor de huid.
Hidrofugal Double Protect: De speciaal ontwikkelde formule met vitaliserende geur biedt betrouwbare bescherming tegen zowel stress als warmte gerelateerd zweten. 
Hidrofugal Shower Fressness: Combineert Hidrofugal's sterke bescherming tegen natte oksels & lichaamsgeur met een frisse geur. De Freshness-bescherming formule is speciaal ontwikkeld om het ""Fris uit de douche"" gevoel te behouden.
Hidrofugal Men Max Protect: De sterkste aerosol spray van Hidrofugal is speciaal ontwikkeld voor mannen - ze beschermen zeer effectief tegen natte oksels en zweetgeur en werken antibacterieel.
Hidrofugal Men Fresh & Strong: Biedt betrouwbare bescherming tegen natte oksels en een onaangename lichaamsgeur. De speciale geurformule zorgt voor een langdurig fris gevoel en droge huid