Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
product

HG Wasmiddel voor Stralend Witte Vitrage

500g
5
.
39

HG Wasmiddel voor Stralend Witte Vitrage

500g

5
.
39
Momenteel online niet op voorraad.  

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Artikel online uitverkocht? Bezoek een Kruidvat winkel of kom op een later moment terug.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 20 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

HG Wasmiddel voor Stralend Witte Vitrage maakt witte vitrage weer echt helder wit, stralend schoon en heerlijk fris. Verwijdert rook-, kook-, nicotineaanslag en andere hardnekkige vervuilingen.

Hoe gebruik je HG Wasmiddel voor Stralend Witte Vitrage?
De binnenkant van de dop is een maatbeker. Aan de binnenkant van de maatbeker ziet u maatringen met een maatverdeling. Tijdens het vullen van de maatbeker dient u deze af en toe te schudden, zodat het poeder zich egaal verdeelt, waardoor je de juiste doseringshoeveelheid kunt afmeten.

Machinewas: Vul de maatbeker met poeder volgens onderstaande tabel. Deze hoeveelheid doseren in het hoofdwasmiddelbakje. Vitrage losjes in de trommel doen en wasprogramma starten (koud, 30°C, 40ºC of 60ºC). Eventueel kort centrifugeren. Voor het beste resultaat de vitrage laten uitlekken, vochtig ophangen en voor het raam laten drogen.

Handwas: Vul de maatbeker met poeder tot maatring 40 ml (ca. 40 gram). Los deze hoeveelheid op in ca. 5 liter water. Grotere oppervlakken vitrage kunnen ook in een badkuip (of iets dergelijks) worden behandeld. Hiervoor de maatbeker tweemaal vullen tot maatring 120 ml (ca. 240 gram). Los deze hoeveelheid op in ca. 30 liter water. De vitrage losjes in het water onderdompelen en ca. 2 uur laten inweken. Tijdens het inweken de vitrage af en toe omkeren. Hierna de vitrage voorzichtig uitknijpen en vervolgens 2 keer uitspoelen met schoon water. Vitrage wederom uitknijpen en voor het beste resultaat de vitrage laten uitlekken, vochtig ophangen en voor het raam laten drogen.

EAN code: 8711577002886

Lees meer

Lees minder

Bestel & bezorginformatie

Bestel & bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen

Vul je bestelling aan tot 20 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 20 euro betaal je 3,99 verzendkosten.
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel

Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour.
Lees meer informatie over retourneren

Lees meer

Lees minder