Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
product

HG Snelontkalker

500ml
5
.
79

HG Snelontkalker

500ml

5
.
79
Momenteel online niet op voorraad.  

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Artikel online uitverkocht? Bezoek een Kruidvat winkel of kom op een later moment terug.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 20 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

HG Snelontkalker is een effectieve ontkalkingsvloeistof die speciaal werd ontwikkeld voor het verwijderen van ketelsteen in heetwaterapparatuur zoals: koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines.

Door de afzetting van ketelsteen en kalk gaan verwarmingselementen meer energie gebruiken, waardoor het rendement terugloopt en de elementen vroegtijdig kapot gaan. Bovendien wordt bij koffiezetapparaten de smaak van koffie er niet beter op.

Hoe gebruik je HG Snelontkalker?
Koffiezetapparaten: verdun 50 ml van de snelontkalker met een 1/2 liter water en giet het voorzichtig in het reservoir. Het apparaat laten werken alsof er koffie wordt gezet. Giet de oplossing voorzichtig weg. Indien het apparaat onvoldoende doorstroomt de behandeling met een nieuw mengsel herhalen. Tenslotte het apparaat 3 keer met schoon water laten werken zodat er geen kalkresten of nasmaak achterblijft.
Waterkokers: Verdun 50ml van de ontkalker met een 1/2 liter koud water en giet dit vervolgens voorzichtig in de waterkoker. Zet de waterkoker niet aan. Laat de vloeistof ca. 40 minuten inwerken en giet de oplossing daarna voorzichtig weg. Eventueel de behandeling herhalen. Tenslotte de waterkoker 3 keer goed naspoelen met warm water.
Wasmachines: in zachtwatergebieden 100 ml / in hardwatergebieden 200 ml product in het waspoederbakje laten lopen. Zet het kortste programma aan met een temperatuur van 60ºC. Zet halverwege het programma uit en laat het circa 20 minuten inwerken. Daarna het programma laten afwerken.
Verwarmingselementen: (Niet bij waterkokers) kunnen ook apart behandeld worden. Smeer het element in met de snelontkalker met behulp van een kwastje. Laat het even inwerken en verwijder met een zachte spons de kalkaanslag. Goed naspoelen met water.

EAN code: 8711577000561

Lees meer

Lees minder

Bestel & bezorginformatie

Bestel & bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen

Vul je bestelling aan tot 20 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 20 euro betaal je 3,99 verzendkosten.
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel

Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour.
Lees meer informatie over retourneren

Lees meer

Lees minder