background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
HG Onderhoudsmonteur voor (Vaat)wasmachines 200ml 231591 231591 HG /medias/prd-front-231591-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NzUyNDl8aW1hZ2UvanBlZ3xoZjQvaDMzLzE2MzQ2NzQ1Mjc0Mzk4L3ByZC1mcm9udC0yMzE1OTEtMV82MDB4NjAwfDczM2IyNGU1MzVjNTQ2MGNlYWUyMzYyNTEzMjMzZGU4MDg0YmQ5YWZlZGVmNmI1YzUyZTdlYmVmZTY3YzdhZmU 5.0 2 9.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

HG Onderhoudsmonteur voor (Vaat)wasmachines

200ml

9
.
99

Prijs per kg € 49,95

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

HG Onderhoudsmonteur voor (Vaat)wasmachines voorkomt en verhelpt storingen in je wasmachine en vaatwasser.

In eerste instantie lijken was- en vaatwasmachines schoon, maar dat zijn ze niet. Bij elke wasbeurt worden cruciale onderdelen vervuild door aanslag van kalk, zeep en vuil, waardoor er problemen met de machine ontstaan of deze zelfs defect raakt. HG Onderhoudsmonteur voor (Vaat)wasmachines voorkomt vervuiling van filters, vlotters, afvoerpijpen en andere moeilijk bereikbare onderdelen.

Hoe gebruik je HG Onderhoudsmonteur voor (Vaat)wasmachines?
Zorg dat de was- of vaatwasmachine leeg is en vul het zeepbakje van de vaatwasmachine tot aan het bovenste streepje met HG Onderhoudsmonteur. Stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur. Start direct het gehele programma en laat deze zonder onderbreking doorlopen.

Bij wasmachines moet het hoofdwasmiddelenbakje of de machine zelf met één volledig flesje HG onderhoudsmonteur gevuld te worden. Voeg geen extra wasmiddel toe. Stel het programma in op de stand voor de bonte was. Zet daarna de wasmachine aan en laat ook deze geheel en zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, uitdraaien.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

EAN code:8711577190125,8711577017484

Functionele Naam
Onderhoud was-&vaatwasmachines

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
3262

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P280: Draag beschermende handschoenen en oogbescherming. P301+P330+P331: NA INSLIKKEN: De mond spoelen GEEN braken opwekken P303+P361+P353: BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken Huid met water afspoelen/ afdouchen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P501: Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

H-zinnen
H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.

Inhoud (Netto)
200 g

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

bevat o.a.:
niet ionogene oppervlakteactieve
stoffen <5%
parfums: linalool, limonene

Belangrijk

Samenstelling

bevat o.a.:
niet ionogene oppervlakteactieve
stoffen <5%
parfums: linalool, limonene

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Zorg dat de was- of vaatwasmachine leeg is en vul het zeepbakje van de vaatwasmachine tot aan het bovenste streepje met HG onderhoudsmonteur. Stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur. Start direct het gehele programma en laat deze zonder onderbreking doorlopen. Bij wasmachines dient het hoofdwasmiddelenbakje of de machine zelf met één volledig flesje HG onderhoudsmonteur gevuld te worden. Voeg geen extra wasmiddel toe. Stel het programma in op de stand voor de bonte was. Zet daarna de wasmachine aan en laat ook deze geheel en zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, uitdraaien.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Geen

Contactinformatie

Contactnaam

HG International b.v.

Communicatieadres

Damsluisweg 70,
1332 EJ Almere

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews