false
  1. Home
  2. Gratis toegangskaarten!

Gratis toegangskaarten!

KVNL_CRM_Week02_NMB2017_Header_1900x400_003.jpg

2 gratis kaartjes voor de avondopening van de Negenmaandenbeurs!

Heb jij een geactiveerde Jouw extra voordeelkaart van Kruidvat? Dan kun jij als Jouw extra voordeelkaarthouder 2 GRATIS toegangskaarten voor de avondopening van de Negenmaandenbeurs aanvragen. De toegangskaarten bieden GRATIS toegang op donderdag 22 februari óf vrijdagavond 23 februari tussen 17:00 - 22:00. Let op! op = op

Heb je nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen! 

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Alle Negenmaandenbeurs nieuwtjes automatisch in je mailbox. Welke leuke deelnemers vind je op de Negenmaandenbeurs en wat is er te doen? Je weet ‘t precies als lid van de Negenmaandenbeurs nieuwsbrief. Naast beursnieuws, komen er ook maandelijks leuke (win)acties voorbij.

Bekijk hier hoe Kim Kötter de Negenmaandenbeurs 2018 kleurrijk opende:

Klik hier voor meer informatie over de negenmaandenbeurs.

Bestel gratis kaarten

Voer hieronder Jouw extravoordeelkaartnummer in en vraag meteen 2 gratis avondkaarten aan.Hoe ontvang ik mijn toegangskaarten?

Per e-mail ontvang je een bevestiging met een link naar jouw toegangskaarten. Print deze uit en neem ze mee. Mocht je jouw toegangskaart kwijt zijn, dan kun je deze alsnog uitprinten via de bevestigingsmail.
Ben je in bezit van een smartphone? Dan kun je de barcode op jouw toegangskaart ook vanaf je smartphone laten scannen bij de ingang. Let op! De barcode is persoonlijk en uniek. Dat betekent dat jouw toegangskaart maar eenmaal te gebruiken is. Kopiëren is zinloos.

Nog geen Jouw extra voordeelkaart?

Nog geen Jouw extra voordeelkaart? Haal m' dan gratis bij een Kruidvatwinkel en activeer Jouw extra voordeelkaart eerst via onderstaande button.

Registreer hier

  1. Home
  2. Gratis toegangskaarten!
Kruidvat logo
back to top