false

Gratis toegangskaarten!

2 gratis kaartjes voor de avondopening van de Negenmaandenbeurs!

Heb je een geregistreerde Jouw extravoordeelkaart van Kruidvat? Dan kun jij als Jouw extravoordeelkaarthouder 2 GRATIS toegangskaarten* voor de avondopening van de Negenmaandenbeurs aanvragen. De toegangskaarten bieden GRATIS toegang op donderdagavond 23 of vrijdagavond 24 februari tussen 17.00 en 22.00 uur. Let op: op=op!

Nog geen Jouw extravoordeelkaart?

Haal ‘m dan gratis bij een Kruidvatwinkel en registreer Jouw extravoordeelkaart eerst via onderstaande button. De gratis toegangskaarten worden verstuurd naar het mailadres waarop je Jouw extravoordeelkaart hebt geregistreerd.

Registreer hier


Bevestiging

Per e-mail ontvang je een bevestiging met een link naar Jouw toegangskaarten. Print deze uit en neem ze mee. Mocht je Jouw toegangskaart kwijt zijn, dan kun je deze alsnog uitprinten via de bevestigingsmail.

Ben je in het bezit van een smartphone? Dan hoef je dit e-ticket niet uit te printen. Je kunt dit e-ticket bij de ingang laten scannen. 
Let op: de barcode op Jouw toegangskaart is persoonlijk en uniek. Dat betekent dat je na het scannen van de barcode op de beurs éénmalig toegang tot de beurs krijgt. 

Heb je nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen! 

Bestel gratis kaarten

Voer hieronder Jouw extravoordeelkaartnummer in en vraag meteen 2 gratis avondkaarten aan.
 
 

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top