false
  1. Home
  2. Nieuw: GRANUFINK

Nieuw: GRANUFINK

Nieuw: GRANUFINK. Voor de behandeling van plasproblemen en urineverlies bij mannen en vrouwen.

Moet je ’s nachts vaak uit bed om te plassen? Heb je last van ongewenst urineverlies? Plasproblemen kunnen je dagelijkse leven sterk beïnvloeden. ‘s Nachts vaak uit bed moeten om te gaan plassen verstoort je nachtrust en kan er toe leiden dat je overdag vermoeid bent. Plotseling urine verliezen kan voor vervelende en gênante situaties zorgen. Als andere mensen dit opmerken kan het je zelfvertrouwen schaden. Blijf niet rondlopen met je plasproblemen. GRANUFINK is speciaal samengesteld voor de behandeling van plasproblemen bij mannen en vrouwen. De unieke dosering actieve ingrediënten vermindert plasproblemen en geeft het gevoel van een ontspannen blaas. Probeer GRANUFINK nu voor 4 weken om het zelf te ervaren. Indien je klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met je huisarts.
 

 
Overdag en ’s nachts minder vaak plassen
Minder nadruppelen
Voor een normale urinestraal
Beter uitplassen
Minder aandrang

Bekijk nu
 
 Overdag en ’s nachts minder vaak plassen
Minder nadruppelen
Makkelijker plassen
Voor een normale urinestraal
Beter uitplassen
Minder aandrang

Bekijk nu

 
Minder urineverlies
Overdag en ’s nachts minder vaak plassen
Minder aandrang

Bekijk nu
 
 

 

Probeer GRANUFINK voor 4 weken om je plasproblemen te verminderen: 


Minder vaak plassen

Doorgaans wordt aangenomen dat als je meer dan acht keer op een dag plast, er sprake is van te vaak plassen. Mensen die overmatig vaak plassen kunnen hierdoor belemmerd worden en durven niet zo makkelijk eropuit te gaan zonder te weten of er een toilet in de buurt is. Probeer GRANUFINK voor 4 weken om minder vaak te plassen. 
 

 
’s Nachts minder vaak plassen

’s Nachts plassen is een ongemak waar veel mensen last van hebben. Je nachtrust wordt erdoor verstoord en je slaapritme gaat eronder lijden waardoor je overdag minder uitgerust bent. Probeer GRANUFINK voor 4 weken om ’s nachts minder vaak te plassen.
 


Minder urineverlies

Over ongewenst urineverlies praat je niet makkelijk. Voordat mensen hulp zoeken vanwege ongewenst urineverlies is er vaak al een flinke tijd verstreken vanuit schaamte. Ongewenst urineverlies komt vaak voor en is niet alleen een ongemak van oudere vrouwen. Probeer GRANUFINK Femina (voor vrouwen) voor 4 weken om urineverlies te verminderen.
 


Minder nadruppelen

Nadruppelen, ook wel doorloopincontinentie genoemd, is een vorm van urineverlies die voorkomt bij mannen. Het kan voorkomen dat je klaar lijkt te zijn met plassen en je blaas geleegd is, maar er toch nog een kleine hoeveelheid urine nadruppelt. Probeer GRANUFINK Prosta (voor mannen) of Prosta Forte (voor mannen met een goedaardige prostaatvergroting) voor 4 weken om nadruppelen te verminderen.
 


Minder aandrang tot plassen

Naar het toilet gaan is eigenlijk zo’n vanzelfsprekendheid, dat je er niet over na zou hoeven denken. Wat als je zo vaak aandrang voelt om te moeten plassen dat je er in je dagelijkse leven door wordt belemmerd? Probeer GRANUFINK voor 4 weken om aandrang te verminderen.
 


Voor een normale urinestraal

Bij een zwakke urinestraal merk je dat de kracht van je straal tijdens het plassen verminderd is. Dit betekent dat je als man minder ver kan plassen. Probeer GRANUFINK Prosta (voor mannen) of Prosta Forte (voor mannen met een goedaardige prostaatvergroting) voor 4 weken voor een normale urinestraal.
 


Makkelijker plassen

Moeilijk plassen en niet kunnen plassen zijn vervelende problemen waar je je best zorgen over kunt maken. Probeer GRANUFINK Prosta Forte (voor mannen met een goedaardige prostaatvergroting) voor 4 weken om makkelijker te kunnen plassen.
 


Beter uitplassen

Urineretentie is het onvermogen om je blaas leeg te kunnen plassen. Je kunt nog wel plassen, maar de blaas wordt niet meer volledig leeg geplast. Probeer GRANUFINK Prosta (voor mannen) of Prosta Forte (voor mannen met een goedaardige prostaatvergroting) voor 4 weken om beter uit te plassen.
 
 
* GRANUFINK is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicatie is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring en niet op klinisch bewijs. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen en jongeren onder de 18 jaar. GRANUFINK Prosta Forte is enkel bestemd voor mannen met een door een arts vastgestelde goedaardige prostaatvergroting. Indien je klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met je huisarts. 
  1. Home
  2. Nieuw: GRANUFINK
Kruidvat logo
back to top