Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Winnaars Grabbelfestival

Winnaars Grabbelfestival

Grabbel en maak kans op één van de 500.000 prijzen

Tijdens het Grabbelfestival mag je bij aankoop van deelnemende actieproducten gratis grabbelen. Wie weet grabbel jij wel één van de 500.000 prijzen. En als je Jouw extravoordeelkaart scant bij aankoop van de deelnemende actieproducten maak je ook nog eens iedere week kans op één van de 5 hoofdprijzen!

Winnaar Woonexpress cadeaucheque t.w.v. 1500,-

Met het scannen van de Jouw extravoordeelkaart in de periode van 18 t/m 24 augustus maakte je kans op een Woonexpress cadeaucheque t.w.v. 1500,-. De cheque t.w.v. 1500,- is uitgereikt aan de winnares Ilse Meulman in het Kruidvat filiaal in Drachten. 

Winnaar 5-daagse stedentrip naar New York voor 2 personen

Met het scannen van de Jouw extravoordeelkaart in de periode van 25 t/m 31 augustus maakte je kans op een 5-daagse stedentrip naar New York voor 2 personen. De cheque voor de stedentrip is uitgereikt aan de winnares Marjan Kesteloo in het Kruidvat filiaal in Bussum.

Winnaar Whirlpool koelkast

Met het scannen van de Jouw extravoordeelkaart in de periode van 1 t/m 7 september maakte je kans op een prachtige Whirlpool koelkast. De cheque voor koelkast is uitgereikt aan de winnares Janet Noordenbos in het Kruidvat filiaal in Groningen.