Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Glorix Extended Power Original Bleek 750ml 2054844 2054844 Glorix /medias/prd-front-2054844-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODYwMDR8aW1hZ2UvanBlZ3xoOTYvaDc5LzkxNDY4Mjk4MzIyMjIvcHJkLWZyb250LTIwNTQ4NDQtMV82MDB4NjAwfDRhZjk2OTkxZWNlMjRhNzMyZTg0NWJjOGE3ODMzNDdiZjU1OTIzMWY2ZDAzYjRhZTMxODQ5MDc3Y2NmY2RkOTg 1.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Glorix Extended Power Original Bleek

750ml

Adviesprijs
2
.
09
1
.
99
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Glorix Extended Power Original Bleek garandeert een langdurige, actieve bescherming tegen kalkaanslag en onhygiënisch vuil.

Glorix Original Bleek is het ideale schoonmaakmiddel voor je toilet en ander sanitair. Het bleekmiddel maakt alles 100% hygiënisch schoon.

Glorix Extended Power bevat anti-kalk ingrediënten, die zelfs onder water actief zijn. De formule verwijdert vlekken en gaat kalkaanslag tot drie keer langer tegen. Het bleekmiddel hecht optimaal, voor actieve bescherming van je toilet. Je kunt Glorix Original Bleek dagelijks gebruiken, voor voortdurende hygiëne.

De verpakking is handig in gebruik, waardoor je elke keer snel een schoon en hygiënisch toilet hebt.

De voordelen van Glorix Extended Power Original Bleek:
• Voor een 100% hygiënische reiniging
• Met anti-kalk, tot 3 keer langere bescherming tegen kalkaanslag
• De formule beschermt je toilet actief, zelfs na het doorspoelen
• Biedt langdurige, actieve bescherming tegen onhygiënisch vuil
• Het ideale schoonmaakmiddel voor de wc en ander sanitair

Hoe gebruik je Glorix Extended Power Original Bleek?
Onverdund: spuit Glorix Original Bleek dagelijks onder je toiletrand en laat het product 15 minuten inwerken om onhygiënisch vuil en vlekken te verwijderen. Spuit het product in de afvoer van de keuken/badkamer om het schoon te maken en nare geurtjes tegen te gaan. Laat het 2-3 minuten inwerken, daarna goed naspoelen met water.
Verdund: voor het schoonmaken van het sanitair in je badkamer en je toilet, gebruik 60 milliliter Glorix Original Bleek op 5 liter water (1 dop = 15 ml). Enkele ogenblikken laten inwerken en daarna naspoelen. Gebruik altijd een plastic emmer. Geschikt voor gebruik in septische putten (20 ml).

Let op: niet gebruiken op email, chroom of goud. Niet op vloeren gebruiken. Niet morsen op textiel, meubelen of tapijt. Gemorste vloeistof verwijderen en grondig spoelen met schoon water. Na gebruik je handen wassen.

Over Glorix
Goede hygiëne in huis is erg belangrijk. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne. Overal ligt er vuil op de loer en je hebt lang niet altijd zin om dit tegen te gaan. Toch moet je de zichtbare en onzichtbare vijand van hygiëne krachtig bestrijden. Het verwaarlozen van sanitair zal ertoe leiden dat deze vol bacteriën, vlekken en onaangename geuren komt te zitten. Als een expert op het gebied van hygiëne staat Glorix altijd voor je paraat om dit te voorkomen.

EAN code:8714100141106,8711700838689

Lees meer

Lees minder

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

BLEEK

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: <5%: chloorbleekmiddelen (natriumhypochloriet), niet-ionogene chloorbleekmiddelen, zeep, parfum, Bevat 4,5% actieve chloor.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: <5%: chloorbleekmiddelen (natriumhypochloriet), niet-ionogene chloorbleekmiddelen, zeep, parfum, Bevat 4,5% actieve chloor.

Richtlijnen

E Mark

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Kindveilige sluiting • Om de fles te openen: dop samendrukken en drukzones aan beide kanten van de dop en tegen de wijzers van de klok indraaien. • Na gebruik: de fles goed hersluiten tot een klik hoorbaar is. Onverdund: Toiletpot - spuit Glorix Original Bleek dagelijks onder de toiletrand en laat het product 15 minuten inwerken om onhygiënisch vuil en vlekken te verwijderen. Keuken/Badkamer afvoerputje - spuit het product in de afvoer om schoon te maken en nare geurtjes tegen te gaan. Laat het 2-3 minuten inwerken, daarna goed naspoelen met water. Verdund: voor het schoonmaken van uw sanitair in badkamer en toilet, gebruikt u 60 ml Glorix op 5L water. Enkele ogenblikken laten inwerken en daarna naspoelen. Gebruik altijd een plastic emmer. Geschikt voor gebruik in septische putten (20ml). 1 dop = 15ml.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland, Glorix

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Lees meer

Lees minder

Reviews

Reviews

Welkom op kruidvat.nl

Op kruidvat.nl kun je enkel bestellen binnen Nederland

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?