Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Glorix Bleek Hygiënische Foamspray 500ml 4455781 4455781 /medias/prd-front-4455781-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MjM3ODB8aW1hZ2UvanBlZ3xoMDYvaDY4LzkwMjc0MTIzNjEyNDYvcHJkLWZyb250LTQ0NTU3ODEtMV82MDB4NjAwfDlhZTRmN2ZmOTZlZjFhODc5ZjdjNmRlOGFhY2FkZGRhMDhmNzFjMmYyYjE3YmNhMjcxZDM5NWE2OTkwMmUzMWM 5.0 1 1.99 EUR Kruidvat https://schema.org/OutOfStock

Glorix Bleek Hygiënische Foamspray

500ml

Adviesprijs
2
.
99
1
.
99
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Glorix Bleek Hygiënische Foamspray is speciaal ontwikkeld om allerlei afwasbare oppervlakken grondig te reinigen en te beschermen tegen vet en vuil. Gebruik de spray in het toilet, de badkamer, keuken en andere oppervlakken.

In tegenstelling tot normale bleek kun je Glorix Foamspray Bleek, naast op je porselein, ook gebruiken op roestvrij staal, glazuur, keramiek en geverfd hout.

Met Glorix is je sanitair echt schoon, ook in de moeilijk te bereiken hoekjes. Gebruik Glorix Foamspray Bleek dagelijks voor voortdurende hygiëne.

Waarschuwing: vermijd contact met kleding, tapijt en textiel. Niet gebruiken op linoleum, aluminium, gebruikte of gekraste oppervlakken.

Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

EAN code:8710447483510

Lees meer

Lees minder

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

HYGIËNISCHE SPRAY BLEEK

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: <5% chloorbleekmiddelen, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: <5% chloorbleekmiddelen, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum

Richtlijnen

E Mark

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies

Veilig te gebruiken op: roestvrij staal, emaille, keramiek en porselein. Lees eerst goed de gebruiksaanwijzing voordat u aan de slag gaat! Openen & sluiten: Sommige Glorix sprays hebben een rode veiligheidsclip. Als dit het geval is; bij eerste keer gebruik de rode clip verwijderen en weggooien om de spray gebruiksklaar te maken. Druk de veiligheidssluiting bovenop de spraykop naar beneden terwijl je de tuit van de spraykop richting de werkende open positie draait. Na gebruik altijd de tuit van de spraykop terugdraaien richting de stop positie. Spuit op het schoon te maken oppervlak op een afstand van 10-15 cm. Voorkom overmatig gebruik om dampvorming te voorkomen. Neem daarna onmiddelijk grondig af met een doek. Voor hardnekkig vuil of vlekken een paar seconden laten inwerken alvorens het af te nemen. Laat hete oppervlakken eerst afkoelen. Test het product eerst op een klein onopvallend stukje van het schoon te maken oppervlak om de reactie met het oppervlak te beoordelen. Gebruik het product alleen in goed geventileerde ruimtes om irritatie aan de ogen en luchtwegen te voorkomen. Het product dient niet ingeademd te worden. Voorkom contact met de huid en de ogen. Wanneer zich toch enige vorm van huid- of luchtweg irritatie voordoet, verlaat dan de ruimte en laat het product eerst drogen.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland B.V.

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Lees meer

Lees minder

Reviews

Reviews

Welkom op kruidvat.nl

Op kruidvat.nl kun je enkel bestellen binnen Nederland

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?