background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Glorix Bleek Hygiënische Foamspray 500ml 4455781 4455781 Glorix /medias/prd-front-4455781-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTA2NDMyfGltYWdlL2pwZWd8aDU3L2hlMy8xMTc3MjU4MzQ3NzI3OC9wcmQtZnJvbnQtNDQ1NTc4MS0xXzYwMHg2MDB8MWVmODU4ZDc0MzFlYmE4ODUyODFhN2I2YTkzMTIxNTBhMTVhMzRjYmU5Y2FhOWFkZDU5OWJlNjc2NjgyNTkxMQ 5.0 1

Glorix Bleek Hygiënische Foamspray

500ml

Geen prijs aanwezig
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Glorix Bleek Hygiënische Foamspray is speciaal ontwikkeld om allerlei afwasbare oppervlakken grondig te reinigen en te beschermen tegen vet en vuil. Gebruik de spray in het toilet, de badkamer, keuken en andere oppervlakken.

In tegenstelling tot normale bleek kun je Glorix Foamspray Bleek, naast op je porselein, ook gebruiken op roestvrij staal, glazuur, keramiek en geverfd hout.

Met Glorix is je sanitair echt schoon, ook in de moeilijk te bereiken hoekjes. Gebruik Glorix Foamspray Bleek dagelijks voor voortdurende hygiëne.

Waarschuwing: vermijd contact met kleding, tapijt en textiel. Niet gebruiken op linoleum, aluminium, gebruikte of gekraste oppervlakken.

Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

EAN code:8710447483510

Functionele Naam
domestos-power-5-wc-stein-tropical-

Variant
Bleek

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-3266

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P234: Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren P260: Stof/ rook/ gas/ nevel/ damp/ spuitnevel niet inademen P273: Voorkom lozing in het milieu P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P301: NA INSLIKKEN: P301+P310: NA INSLIKKEN: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen P303: BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): P303+P361+P353: BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken Huid met water afspoelen/ afdouchen P305: BIJ CONTACT MET DE OGEN: P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen P330: De mond spoelen P331: GEEN braken opwekken P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P351: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten P353: Huid met water afspoelen/ afdouchen P361: Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken P391: Gelekte/ gemorste stof opruimen P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-Zinnen
EUH206: Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. H290: Kan bijtend zijn voor metalen. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Glorix Spray Bleek 500ML 6x

Inhoud (Netto)
500 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

HYGIËNISCHE SPRAY BLEEK

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: <5% chloorbleekmiddelen, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum

Richtlijnen

E Mark

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies

Veilig te gebruiken op: roestvrij staal, emaille, keramiek en porselein. Lees eerst goed de gebruiksaanwijzing voordat u aan de slag gaat! Openen & sluiten: Sommige Glorix sprays hebben een rode veiligheidsclip. Als dit het geval is; bij eerste keer gebruik de rode clip verwijderen en weggooien om de spray gebruiksklaar te maken. Druk de veiligheidssluiting bovenop de spraykop naar beneden terwijl je de tuit van de spraykop richting de werkende open positie draait. Na gebruik altijd de tuit van de spraykop terugdraaien richting de stop positie. Spuit op het schoon te maken oppervlak op een afstand van 10-15 cm. Voorkom overmatig gebruik om dampvorming te voorkomen. Neem daarna onmiddelijk grondig af met een doek. Voor hardnekkig vuil of vlekken een paar seconden laten inwerken alvorens het af te nemen. Laat hete oppervlakken eerst afkoelen. Test het product eerst op een klein onopvallend stukje van het schoon te maken oppervlak om de reactie met het oppervlak te beoordelen. Gebruik het product alleen in goed geventileerde ruimtes om irritatie aan de ogen en luchtwegen te voorkomen. Het product dient niet ingeademd te worden. Voorkom contact met de huid en de ogen. Wanneer zich toch enige vorm van huid- of luchtweg irritatie voordoet, verlaat dan de ruimte en laat het product eerst drogen.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot, A.I.S.E, Green Dot, A.I.S.E, Green Dot, A.I.S.E, Green Dot, A.I.S.E, Green Dot, A.I.S.E, Green Dot, A.I.S.E, Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland, Glorix

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews