Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Glorix Active Turquoise Water Toiletblok 5341386 5341386 Glorix /medias/prd-front-5341386-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTY5MzEzfGltYWdlL2pwZWd8aDE4L2gzMi85NzE5NzM3MTIyODQ2L3ByZC1mcm9udC01MzQxMzg2LTFfNjAweDYwMHwzMjIwMTQzZGVkYTU5YTU2MmViNjcyOWRmOTIwYzM2NDY5YTFlZGIxMDM1NzdlYzQxODc2NGRlMTgxNDIzMWYz 4.0 1 1.49 EUR Kruidvat https://schema.org/OutOfStock

Glorix Active Turquoise Water Toiletblok

Adviesprijs
3
.
19
1
.
49
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Het Glorix Active Turquoise Water Toiletblok maakt je toilet elke spoelbeurt schoon. Het toiletblok helpt kalk voorkomen en houdt je toilet fris.

Het blok helpt bovendien het water een mooie, turqoise kleur behouden.

Hoe gebruik je Glorix Active Turquoise Water Toiletblok?
Vouw de hanger open. Hang het toiletblok over de rand van het toilet, zodat het blok in contact komt met water bij het doorspoelen. Als het toiletblok op, gooi dan de hanger weg in de vuilnisbak. Was je handen na het aanraken.

EAN code:8710604791441

Lees meer

Lees minder

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: >30% Anionogene oppervlakte-actieve stoffen, <5 % Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Parfum, Fosfaten, Aromatische koolwaterstoffen, Linalool, Eugenol, Benzyl Alcohol, Alpha Isomethyl Ionone, Citral, Limonene.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruiksaanwijzing: Vouw de hanger open. Hang het toiletblok over de rand van het toilet, zodat het blok in contact komt met water bij het doorspoelen. Was de handen na het aanraken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Veroorzaakt huidirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langduríge gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk, Blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Belgium

Communicatieadres

PO Box 10024, 1070 Anderlecht

Contact type

Consumentenservice

Lees meer

Lees minder

Reviews

Reviews

Welkom op kruidvat.nl

Op kruidvat.nl kun je enkel bestellen binnen Nederland

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?