background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Glade Relaxing Zen Automatic Spray Houder 269ml 4628667 4628667 Glade by Brise /medias/prd-front-4628667-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NjgzMDN8aW1hZ2UvanBlZ3xoMjMvaDRhLzE0MjEwOTgzODIxMzQyL3ByZC1mcm9udC00NjI4NjY3LTFfNjAweDYwMHxlMTAzYmMzZWU3NzAzZDdhNjBhOWNkZDRlZTUwY2NhMDdhOWU3ZTkzZjM4ODI2MTBkY2NmMWIzMmIwM2JmNmQ2 7.19 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Glade Relaxing Zen Automatic Spray Houder

269ml

7
.
19

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

De Glade Relaxing Zen Automatic Spray Houder werkt automatisch en geeft week na week een heerlijke geur af van fijne witte bloemen en zachte tonen van waterige vruchten. Hierdoor voel je je helemaal op je gemak.

De spray is perfect voor grotere kamers in huis en werkt tot wel 60 dagen. Inclusief batterijen en vulling.

Kies één van de drie instellingen om te bepalen hoe vaak de geur moet worden verspreidt. Druk op de boost-knop voor een extra dosis parfum wanneer je maar wilt.

EAN code:5000204073416,5000204944648

Functionele Naam
Luchtverfrissers

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-1950

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P210: Verwijderd houden van warmte/ vonken/ pen vuur/ hete oppervlakken. Niet roken P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen P410+P412: Tegen zonlicht beschermen Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 C/ 122 F

H-Zinnen
H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Volledige Omschrijving
GLADE AUTOMATIC SPRAY HOUDER RELAXING ZEN 18ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Contactinformatie

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews