background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Glade by Brise Relaxing Zen Electric Scented Oil 20ml 5403588 5403588 Glade by Brise /medias/prd-front-5403588-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8Nzk4MjZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoNzkvaGM4LzEzNDM3NDc3MzU1NTUwL3ByZC1mcm9udC01NDAzNTg4LTFfNjAweDYwMHwwNDkwOGEyZjc3ODE1YTk5Mzg4YTI0YTgwMDEwY2ZmMjI4MTE3NGIzZmU4YmYyODBmMmVlN2JlYjZkOGJiYmEy 4.0417 24 5.15 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Glade by Brise Relaxing Zen Electric Scented Oil

20ml

5
.
15

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Glade by Brise Relaxing Zen Electric Scented Oil is een elektrische luchtverfrisser die automatisch tot wel 100 dagen lang een heerlijk parfum met essentiele oliën verspreidt. De set bestaat uit een houder en navulling.

De luchtverfrisser heeft de comfortabele geur van verse appel, bloemen en rustgevende sandelhout. Je stelt zelf het parfumniveau in voor een perfecte geurbeleving.

EAN code:5000204117707

Functionele Naam
Luchtverfrissers

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P264: Na het werken met dit product ... grondig wassen P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P302+P352: BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water en zeep wassen P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-Zinnen
H315: Veroorzaakt huidirritatie. H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Contactinformatie

Contactnaam

SC Johnson Benelux

Communicatieadres

Postbus 22
3640 AA Mijdrecht

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews