background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Wissel nu jouw spaarpunten in voor een donatie aan Giro555

banner 1078x208 Giro555.png

Wissel nu jouw spaarpunten in voor Giro555. Samen in actie voor Oekraïne.


De mensen uit Oekraïne hebben dringend hulp nodig. Honderdduizenden mensen zijn op de vlucht. Gezinnen zijn van elkaar gescheiden. Zij leven in angst en onzekerheid maar wij kunnen helpen. Met voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater. Jij kunt ook helpen. Samen in actie voor Oekraïne. Geef jij ook? Doneer je punten.

Ook Kruidvat leeft mee met de mensen uit Oekraïne. Daarom willen we graag samen met jou een handje helpen. Doneer je punten, en wij verdubbelen het bedrag*. Zo dragen we samen ons steentje bij. Samen in actie voor Oekraïne!

Meer weten over Giro555?
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Kijk op www.giro555.nl.
Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Giro555. Giro555 is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Giro555 te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

*Kruidvat verdubbelt gedoneerde spaarpunten tot maximaal 40 miljoen punten, dat gelijk staat aan 200.000 euro.